NOVÉ ELEKTRICKÉ SPOTŘEBIČE

4 RYCHLÉ A SKVĚLÉ SALÁTY
19.2.2019
GULÁŠ SE ŠVESTKAMI A PERNÍKOVOU OMÁČKOU
21.2.2019

Plánujete-li nákup některého elektrického spotřebiče, vždy je to příjemný výběr, protože si následně ulehčíte práci v domácnosti.

Praktické stroje, které drtí, sekají a mixují, zdokonalí techniku vaření, rychlovarné konvice a pečicí trouby šetří váš čas. A pak jsou tu spotřebiče veskrze příjemné, z nichž vyplují opečené tousty nebo sladké pečivo ke kávě. Je fakt, že pokaždé musíte přiložit ruku k dílu, ale pokud vám bude chutnat, uděláte to velice ochotně.

Ne nadarmo se všem těmto přístrojům říká chytří pomocníci. Kromě toho, že dobře slouží, provází je nápaditý design a jsou z materiálů vhodných ke snadné údržbě. Větší spotřebiče - hlavně takové, které používáme každodenně, naše kuchyně i zdobí. Vyberete-li si některou ze zajímavých barev, případně i dekorů, nezřídka se stanou vzorem pro další kombinace barev v prostoru.

V ne poslední řadě se tyto výrobky stávají pěknými dárky k životním jubileím, výbavou mladých začínajících domácností i zpříjemňují pobyt na chalupách. Vybírejte s rozvahou, aby dárek skutečně potěšil a zefektivnil chod každého domova. Naši nabídku na e-shopu si můžete prohlédnout ZDE.


Elektrické konvice, díky nimž je v mžiku ranní káva na stole, jsou takovými našimi oblíbenci. Většinou je to první věc, po které v kuchyni sáhneme. Dejte si práci s výběrem, aby vás konvice hned po ránu potěšila. Můžete zvolit větinový potisk, elegantní lesk chromu nebo barevné osvětlení, které se mění podle výběru teploty vody. Každá konvice je jiná, a je z čeho vybírat: SKLENĚNÁ RYCHLOVARNÁ KONVICE s funkcí regulování teploty od 60 °C do 100 °C, 1199 Kč.
Kdo by neměl rád želatinové bonbony! Jen se zeptejte svých dětí. Gumové medvídky a ostatní žoužel si společně vyrobíte i doma. Časem přijdete na spoustu receptů, pro něž platí, že získáte kontrolu nad tím, co vaše ratolesti konzumují. Jak je vyrábění snadné, uvidíte na krátkém videu (proklik obrázkem) a pokud zjistíte, že výrobník zkrátka musíte mít, získáte ho u nás: VÝROBNÍK 4 DRUHŮ ŽELATINOVÝCH BONBONŮ, 799 Kč.
Šikovný mixér v rodinném balení obsahuje 4 mixovací nádoby s obsahem 500 ml, takže si každý připraví svůj koktejl, smoothie, proteinový nápoj či ledovou kávu. Nádoby mají výklopná brčka k pohodlnému pití, a vejdou se i do držáků nápojů v autě. S jarem nás většinou probudí chuť naskočit do zdravého životního stylu. Vzhledem k tomu, že s dobrými ovocnými a zeleninovými drinky může být i příjemný, stojí to za vyzkoušení: CONCEPT SMOOTHIE MAKER, 599 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.