KONTRASTY BAREV A ČERNÝCH TÓNŮ

5 ZPŮSOBŮ JAK BÝT S JÍDLEM FIT
21.4.2020
SVÍCEN Z KOMPOTOVÝCH MISEK
23.4.2020

Černé tóny mají v interiéru svébytné místo. Bez nich ztrácí prostor kontrast a grafickou linku.

Samozřejmě nemusíte mít tuto potřebu vyjádření v sobě. Existují prostory neporušené kontrastními tóny - např. zařízené ve stylu vintage, kde se střetává nepřeberné množství světlých tónů, od bílých přes lišejníkově šedou až po barvy přírodního dřeva; ale když budete všímaví, i zde naleznete doteky černého kování a drobných detailů na nábytku i předmětech, bez nichž by nevzniklo potřebné napětí mezi jednotlivými liniemi.

Samostatnou kapitolou je uplatnění černé a bílé. Tuto absolutní přímočarost si bez výhrad dovolí málokdo, ale pokud si tuto barevnost vyberete pro základní vybavení prostoru a ještě ji doplníte ostrými či naopak pastelovými barvami, bude se vám zařízení vybírat snadno a výborně ho kdykoli obměníte. Zařizování interiéru je úkol, jemuž se můžete věnovat po celý život. Důležité je rozvíjet svůj cit pro skladbu barev i pro tvary nábytku a doplňků. Protože si vše otestujete na sobě, časem si vytvoříte svůj vlastní, nezaměnitelný styl.

Proč nevyzkoušet zase trochu jiné uspořádání? Podívejte se na náš e-shop, který může být inspirací pro praktický převlek vaší pohovky, na skříních se mohou usadit boxy, které spolykají spoustu méně potřebných věcí, vyměňte závěsy nebo proměňte polštáře, a máte-li k ruce šicí stroj, ušijte si něco podle svých představ. Harmonického vyznění své domácnosti dosáhnete použitím černých tónů snadněji, než čímkoli jiným.

Tkané koberce si znovu našly cestu do našich domovů. Ruční tkaní nebo makramé (vázání uzlů) patři k velkým hitům letošní sezony. Je jisté, že tyto techniky s sebou nesou čistě přírodní materiály a punc originality. Tkaný kobereček z kolekce BEELY je zhotoven ze 100% bavlny a využijete ho všude tam, kde chcete malý prostor zútulnit - třeba v koupelně, nebo přejete-li si ve velkém prostoru zdůraznit určité místo - například solitérní křeslo. Nezapomeňte, že malé kusové koberce je třeba vždy podložit protiskluzovou podložkou: TKANÝ KOBEREC BEELY NOIR, 60 x 90 cm, bavlna.
Ještě před pár lety bylo nemyslitelné zahalit se na lůžku do šedého nebo černého povlečení. Ale dnes tajemná čerň opatrně vklouzla do našich ložnic a svědčí jí to tu znamenitě. Zvláště pak v lichotivém provedení hřejivého mikroplyše. Tento hebký a nežmolkující materiál se vůbec nemačká, vypadá stále úhledně a vysoký lesk hladkých vláken přiřadil černým tónům vzhled luxusního sametu: MIKROPLYŠOVÉ POVLEČENÍ PAMPELIŠKA se skrytým zapínáním na zip, v rozměru 140 x 200 cm, vhodné pro alergiky.
Antracitová rychlovarná konvice patří k našim novinkám, které můžete zakoupit také v bílém a kávovém provedení. Kontrast černošedého odstínu s efektem dřeva však podtrhuje design nejvýrazněji. Tělo konvice je keramické a dobře izoluje teplo. Elegantní konvici můžete používat i při servírování na stole: RYCHLOVARNÁ KONVICE Z KERAMIKY, objem 1 l, s dvojitým bezpečnostním systémem.
Lžíce jsou součástí sady příborů AUSTIN, které nabízíme v provedení černém, měděném a zlatém: SADY AUSTIN z nerezavějící oceli, 24 ks.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.