JEŠTĚ JE ČAS NA TEPLOU DEKU

KYSANÉ ZELÍ PĚKNĚ PO DOMÁCKU
25.4.2019
5 JÍDEL Z JEDNOHO PEKÁČE
30.4.2019

Březen, za kamna vlezem - duben, ještě tam budem... tak právě dnes se naplnila letitá lidová moudrost. Leckde pořádně prší, teploměr vykazuje jen pár stupínků, a kdo netopí, musí pod deku.

Chladné podvečery nejsou nic moc. Pokud ale plánujete lenošení, s chladem lze zatočit horkým čajem a příjemnou hřejivou dekou. Tyhle chvíle mám moc ráda. Právě proto, že jich není mnoho, o to víc je třeba si je užít.

Jak hodně si dokážeme navodit pohodu, o tom vypovídá harmonicky uspořádaný domov. Po hekticky stráveném dni nám pomůže přinést uvolnění. Pokud si odpočinek neumíte představit bez spočinutí v pohodlné poloze u knížek a zdravého spánku, pak je to v pořádku. Na přechodné období mezi topnou sezonou a horkým létem se k tomu vyzbrojte teplými dekami, plédy a soupravami, beránkovými pokrývkami na lůžka, a později zateplujícími dekami vhodnými na trávník do přírody.

Jistojistě nestrávíte léto na gauči, ale kdykoli budete chtít lenošit, budete vybaveni. Spoustu inspirace naleznete na našem e-shopu.

SVÍTÍCÍ ŘETĚZ PLNÝ RŮŽÍ

ruze1
Tahle dekorace má vtip a nepostrádá půvab. LED diody schované v hezky tvarovaných růžích svítí tak silně, že se fotily dobře i ve dne. Ovšem teprve večer vypadají nádherně. Ponecháte-li si je v ložnici, čeká vás zcela jistě romantický večer. Řetěz měří 140 cm a lze s ním dozdobit živá květinová aranžmá stejně tak jako volný prostor.

BERÁNKOVÝ TROJKOMPLET S RŮŽEMI

51524_1_z2
Právě včera jsem stála nad kyticí pivoňkových růží. Jsou úchvatné a vypadají neskutečně, jakoby vystoupily ze zámeckého obrazu. Právě takové můžete mít alespoň na ložní soupravě podšité hřejivým beránkem. Přikrývka i povlak na polštář má totiž svrchní vrstvu z hebkého mikroplyše a ten je plný těchto romantických růží (klikněte na obrázek pro další vyobrazení). Rubovou stranu tvoří imitace beránka, a ze stejného materiálu je vyrobena i podložka, která k soupravě patří. Komplet vyperete běžným způsobem na 40 °C. Báječně schne a roztoči si na něj netroufnou. Pokud v létě podložku povléknete, získáte lehkou a příjemnou deku na spaní.

DEKY NAHRADÍ I LŮŽKOVINY

ruze2
Hřejivý beránek se rychle stane součástí vaší domácnosti. Stačí se v něm jednou vyspat, a budete se těšit na každý večer. Plyšový materiál si zamilují děti, a vy si můžete přemýšlet, zda si pořídíte jen tuto lehkou pokrývku, nebo se rozhodnete pro teplejší provedení, jako je na předchozí fotografii. V každém případě vás čeká velice příjemný zážitek. Pokrývku s embosovanými hnědými růžemi nabízíme také v modré a vanilkové barvě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.