ELEGANTNĚ TVAROVANÁ DOMÁCNOST

SERVÍROVACÍ TÁC S TABULÍ
19.4.2016
UPEČTE SI RŮŽIČKY + VIDEO
21.4.2016

Řeč bude o plastických hmotách v tom nejlepším smyslu slova. Všichni víme, jak si dokážeme plasty nebezpečně zamořovat svět. Ovšem tam není na vině samotný materiál. Naštěstí je ve velké míře recyklovatelný a jeho vlastnosti nám dávají mnoho dobrého.

K přednostem polymerních materiálů patří bezesporu to, že výrobky z nich mohou mít zajímavý design, užitné věci vynikají nízkou hmotností, a v ne poslední řadě se díky umělým hmotám (jak je obecně nazýváme) výrazně snižují ceny výrobků. Využíváme je ve všech průmyslových odvětvích, a samozřejmě v domácnostech, kde nás každičký den provázejí doslova na každém kroku.

Kromě těch úplně běžných předmětů denní spotřeby, které jsou mi sympatické, chovám k plastům, jako takovým, hluboký obdiv. Hlavně proto, že otvírají designérům neskutečné možnosti uměleckého vyjádření. Mám ráda solitérní plastový nábytek, lampy, barevné domácí spotřebiče, nápadnou bižuterii, hračky pro děti. Jen se doma rozhlédněte, kolik věcí kolem vás je z umělých hmot. A kdyby vám náhodou chyběl nový vysavačsušička na ovocekrásné příbory nebo praktická souprava do koupelny, inspirujte se na našem webu, nebo mi napište. V každém případě vám ráda cokoli doporučím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.