DOPLŇKY DO ŠATNÍKU MEZI ZIMOU A JAREM

VĚČNĚ SVŮDNÁ ČOKOLÁDA
28.1.2020
ROZMARÝNOVÉ TYČINKY K VÍNU
30.1.2020

Mezi zimou a jarem se malá obměna šatníku vždycky hodí. Nejlepším řešením jsou oděvní doplňky.

Zima je dlouhá a jsme už dlouho ve stojatých vodách. Teplé oblečení, které nosíme, jsme si užili dost a dost, ale celému období ještě není konec. Vítané je každé osvěžení, které přinese nové materiály a barvy. A to se zdaleka netýká jen venkovního šatníku. Doma je také třeba myslet na pohodlí a obnošené věci nám sebevědomí nedodají. I tady nám to musí slušet.

Oděvní doplňky mají stejnou moc jako bytové - ozvláštní stávající výbavu. Měnit bundy a pláště uprostřed zimy by nebylo moc praktické; výraznou proměnu přinese například jiná barevnost doplňků, třeba taková, kterou jste doposud nenosili. S novou kabelkou nebo čapkou se ihned dostaví pocit příjemné změny. Stejně tak zafunguje zajímavý typ bižuterie, nezapomeňte tedy na náušnice, náramky a módní řetízky. Nosí se kamínky a třpyt. V souvislosti s tím ještě připomínám praktické uspořádání všech miniaturních drobností pomocí stojanů na šperky. Jsou to výborní pomocníci, díky nimž své poklady neztratíte.

Muži u nás objeví čepice, zateplené vesty i praktické kožené tašky a peněženky. A v ne poslední řadě se orientujte na domácí obuv s kožešinkami, v látkovém i koženém provedení. Na téma úklidu botníku jsou skvělé podložky pod obuv, díky nimž boty nezaberou tolik místa ve skříňkách.

Kromě ostatních lednových slev, probíhá právě teď na našem e-shopu výprodej pohodlné zimní obuvi, takže stojí za to zvážit, zda nepotřebujete něco nového!


 

Měkká hřejivá čepice je v zimě nezbytností. Ve sportovních modelech je nepřeberný výběr, chcete-li však elegantnější tvar, oděvní návrháři přišli s tvarovanými modely čepic, které jsou příjemnější variantou klobouků. Zkrátka - něco mezi, ale tuto čapku si na rozdíl od klobouku bez potíží nasadíte i bez zrcadla v běhu obchodním domem. Čepice je zhotovena ze 100% vlny merino, takže je dokonale zateplená. Čelní část je pro komfortnější pocit nošení podšitá hladkou bavlnou: TVAROVANÁ ČEPICE ve vínové nebo černé barvě, velikost univerzální.
Stojan ve tvaru stromu je v prostoru dekorací i pomocníkem zároveň. Můžete si na něj odkládat řetízky, náušnice i náramky tak, aby se nezamotaly do sebe a kdykoli byly opět k dispozici. Prstýnky lze uložit do misky pod stromem: STOJAN NA ŠPERKY je vyroben z lehkého tvrzeného polystyrenu a nabízíme ho v černé a bílé barvě, výška stojanu 30 cm.
Bačkory se díky slevám z našich stránek rychle vytrácejí, ale ještě naleznete spoustu typů, které mohou vyhovovat vám nebo vašim blízkým. Řadu z nich zatepluje pravá ovčí vlna, která je antibakteriální, nohy se v ní nepotí a zahřeje i největší zmrzlíky. Suché teplo tiší revmatické potíže: KOŽENÉ PAPUČE S VLNOU, tento typ ve velikost 36, 37 a 42.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.