DÁRKY PODLE HOROSKOPU – PRO PANNU

UTOPENÝ BROSKVOVÝ KOLÁČ
19.9.2016
RŮŽE Z LÁSKY, K SNĚDKU I PRO PARÁDU
21.9.2016

24. 8.– 23. 9.

Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý den dělá, čím se zabývá ve volném čase. Ale také kupuji dárky pro někoho, koho tak úplně skrz naskrz neznám. Pak mám jedinou fintu – potřebuji vědět v jakém astrálním znamení se narodil…

Nemohu se pyšnit znalostí lidských povah. Ale ledacos už jsem v životě okoukala. Tady jsou moje postřehy o Pannách.


Lidé zrození ve znamení Panny jsou k rozeznání na první pohled. Nejsou velcí vzrůstem, většinou jsou štíhlí, pohlední a ihned vás upoutá pohled jejich mírných a klidných očí. Ale nedejte se zmást. Za jejich úsměvem se často skrývá nervozita a jejich neustálý pocit, že něco není v pořádku. Panna se drží ve společnosti stranou, není hlučná a upovídaná. Působí čistě a upraveně, ovšem tito lidé neinklinují k výstřelkům. Upřednostňují víceméně konzervativní eleganci a ukazují vytříbený vkus. Panna se o sebe ráda stará; jak muži, tak ženy voní čistotou i parfémy, a s veškerou úhledností a péčí o své tělo si velice často zachovávají mladistvý vzhled do vysokého věku. Pannám kupujte krásné věci. Samy příliš neutrácejí, i když pokud zboží odpovídá ceně, ochotně zaplatí. Rozhodně je překvapíte dárkem, o kterém víte, že by si ho nejspíše odřekly.

1  Panna obývá hezký a upravený byt. Většinou nesbírá designové kousky a zbytečně neutrácí, ale nikdy nemá odřené a rozbité zařízení. Je-li třeba likvidovat stopy stáří, raději vybavení nahradí novým. Chcete-li udělat svému oslavenci radost, pořiďte mu zbrusu nový převlek na sedací soupravu v podobě bielastických potahů, které zahladí každý šrám. Pokud jste to ještě nevypozorovali, Panna miluje barvy čistoty – především šedé a bleděmodré tóny až po temnou modř, na které nikdy není ani smítko.

2  V domácnosti udržuje Panna pořádek. Zlobí se, když se mluví o tom, že je puntičkářská. Tak Pannu nezlobte a říkejte tomu perfekcionismus. Ale klidně si můžete dovolit (jako jednomu z mála znamení) koupit něco hodně praktického. Například elegantní závěsný koš pod kuchyňskou linku. Za ten vás bude přímo zbožňovat.

3  Mužům například vůbec nevadí luxování. Než by se koukali na nepořádek kolem sebe, klidně přiloží ruku k dílu. Bez obav jim svěřte nový moderní vysavač. Znám domácnost manželů, obou ve znamení Panny, a ti se pustí do úklidu i po příchodu z nočního mejdanu. Panna se totiž nedokáže probudit v neuklizeném bytě.

4  Panny jsou pracovité, spolehlivé a čestné – a neskutečně dochvilné. Na schůzky nechodí o půl hodiny dříve, ale do dveří vcházejí přesně na udanou hodinu a minutu. Bez časových údajů nedají ani ránu. Vhodným dárkem jsou nástěnné hodiny určené na místo v domácnosti, kde dosud scházejí.

5  Lidé ve znamení Panny rády pečují o svůj vzhled. Před vámi to nedají najevo, ale jak se otočíte, určitě si zkontrolují, zda na nich neulpěl nějaký vlásek. Rádi si kupují kosmetiku, mýdla a parfémy. Mají-li všeho dost, kupte jim alespoň luxusní osvětlené zrcátko. Určitě se bude hodit.

6  Pěkné oblečení, elegantní obuv i upravený účes, to všechno musíte na Pannách obdivovat. Zvláště ženy budí obdiv u mužů ostatních znamení. Koupíte-li zlatý šperk nebo stylovou bižuterii, bude přijatá s nadšením, které navenek vypadá jenom jako lehounký úsměv.

7  Ženy i muži ve znamení Panny si poměrně dost hlídají svou životosprávu. Jejich stále trvající nervozita a starost o spoustu věcí jim často přináší zažívací potíže. Panna tedy bedlivě kontroluje, co dostane na talíř. Má-li zahrádku, nelení a přiloží ruku k dílu. Dokáže své rodině vypěstovat zdravý salát ve fóliovníku, ošetřit jabloně, aby plodily zdravá jablka, a přijdete-li na návštěvu, dostanete vždy něco dobrého, i když vaření u ní není na prvním místě. Buďte si však jisti, že nápoj, který dostanete, bude pečlivě namíchán z dobré vody a ze samých zdraví prospěšných látek. V pečlivé domácnosti Panny se mnohému přiučíte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.