8.11.2025
Oblíbený „vaječňák” se na Vánoce podává v mnoha rodinách. Patří i k sympatickým dárkům pro přátele. Jestli jste ho letos udělali okapku víc, upečte z něj i cukroví.
8.11.2025
Vánoce i zimní období jsou jako stvořené pro setkávání s rodinou a přáteli. K dobrému jídlu, šálku horkého čaje nebo voňavé kávy patří chvíle, kdy se domov naplní smíchem a pohodou. Připomeňte si, že i drobné pozornosti a útulná atmosféra dokážou udělat z obyčejné návštěvy malý svátek.
7.11.2025
Milujete vánoční cukroví, které spojuje jednoduchý recept s kořeněnou chutí a krásným tvarem? Andělská vosí hnízda jsou právě tímto kouzlem – nadýchaná nepečená pochoutka, kterou si připravíte během chvíle.
7.11.2025
Adventní kalendáře v posledním čase překypují nápaditostí. Děti se na ně každoročně těší, protože jim zkrátí čekání na Ježíška.
5.11.2025
Křehké ořechy s třemi náplněmi jsou klasikou českého vánočního pečení, která nikdy nezklame. Vůně másla, vanilky a rumu se propojí do dokonale lahodného sousta – ať už zvolíte čokoládový, ořechový nebo karamelový krém. Dezert, který potěší nejen o svátcích, ale kdykoli máte chuť na poctivou domácí sladkost.
5.11.2025
Připravte se na voňavý vstup do sváteční kuchyně! Tradiční vánoční perník je symbolem vůně skořice, medu a hřebíčku, který naplní Váš domov pocitem pohody a očekávání.
5.11.2025
Horký, sladký a s kapkou odvahy – tak chutná pravé Bombardino po česku! Tento ikonický nápoj z italských Alp si našel cestu i do českých kuchyní. Zapomeňte na klasické grogy a punče – Bombardino je krémové, voňavé a dokonale zimní potěšení, které zvládnete připravit i doma.










