Blog

4.5.2017

BÍLÝ PODMÁSLOVÝ CHLÉB

Na chlebu je úžasné, že může mít řadu rozmanitých chutí. Nenápadných, ale tak specifických, bez nichž by náš jídelníček za nic nestál. Každá z nich se […]
3.5.2017

PROČ SPÁT V BAVLNĚ

Chce se mi říct prvoplánově, že budete jako v bavlnce. Konec konců, když se podíváte na obrázky bavlníkového pole, případně, pokud máte doma heboučký květ bavlníku […]
2.5.2017

JAK NA LASKOMINY PRO MAMINY

Přišel právě tak čas, připravit si recept na něco dobrého k svátku všech maminek. Den matek se letos slaví 14. května, takže můžete začít trénovat. Myslím, […]
28.4.2017

RAZÍTKA ZE STARÝCH KNOFLÍKŮ / RECYKLACE

Poslední studené dny mě zahnaly k horkému čaji, i k myšlence, že bych mohla něco vytvořit – například k pěkným hrnkům s levandulí. Hned tu mám […]
27.4.2017

JAK HEZKY SLOŽIT NAPÍNACÍ PROSTĚRADLO

Jistě to znáte – natahovací prostěradlo vypadá dobře jen profesionálně složené – tedy při nákupu. Pak se z něho stává nevzhledně načepýřená a bobtnající  hromádka, která […]
26.4.2017

S JAREM BUĎME KRÁSNÍ A ZDRAVÍ

Krásu a spokojenost si nosíme v sobě. Prozáří nás víc, než si myslíme. Je milé, když se ozve pochvalná reakce našeho okolí. Ovšem dobře víme, že […]
25.4.2017

5 TIPŮ NA PARÁDNÍ DEZERTY KE KÁVĚ

Pokaždé si myslím, že kdo sladí kávu, možná nemá takovou chuť na něco další sladkosti. A také si myslím, že druhou skupinu, co nesladí, víc honí […]
24.4.2017

ČESNEKOVÝ CHLÉB NAAN

Plackový indický chléb naan se peče na stěnách hliněných pecí tandoori při teplotě 400 °C. Docela dobře ho ale upečete i doma ve své troubě. S […]