Blog

13.5.2019

LÍVANCE Z RICOTTY A JAHODOVÝ KOKTEJL

Jahodová úroda se blíží. Zase budeme zavařovat, blaženě mlsat a jíst běžná jídla, která se díky jahodám stanou tím nejlepším, co si v danou chvíli můžeme vymyslet. Začít můžeme už teď!
9.5.2019

POMERANČOVÁ KÁVA A KONVICE PRO GOLFISTU

Rychlovarné konvice se v našich domácnostech výborně zabydlely. Šetří náš čas a kuchyně zdobí s elegancí sobě vlastní.
7.5.2019

CHALUPA JE DRUHÁ DOMÁCNOST

Víkendová stavení se už dávno probudila ze zimního spánku. Jako každý rok očekáváme sezonu plnou pohody.
6.5.2019

HRUŠKOVÝ MED S ROZMARÝNOU

Hruškový med je lahodný a voňavý. Pochutnáte si na něm i uprostřed jara a ještě spotřebujete loňskou úrodu hrušek.
2.5.2019

BONBONOVÉ ŠPÍZY NA TÉMA MUFFINY

Pro radost dětí uděláme cokoliv. Chystáte-li rodinnou oslavu nebo dokonce dětskou party pro haldu dětí, vyrobte jim vtipné pohoštění.
30.4.2019

5 JÍDEL Z JEDNOHO PEKÁČE

Jeden plech, jedna forma, jeden pekáč - vyberte si. V každém případě připravíte jídlo, které přivábí ke stolu celou vaši rodinu!
29.4.2019

JEŠTĚ JE ČAS NA TEPLOU DEKU

Březen, za kamna vlezem - duben, ještě tam budem... tak právě dnes se naplnila letitá lidová moudrost. Leckde pořádně prší, teploměr vykazuje jen pár stupínků, a kdo netopí, musí pod deku.
25.4.2019

KYSANÉ ZELÍ PĚKNĚ PO DOMÁCKU

Vařit poctivě a po domácku vyžaduje i dobré suroviny. Tak například kysané zelí zakoupíte v každém obchodě, ale zelňačka z domácího, to je teprve ono.