5 DŮVODŮ PROČ SI POŘÍDIT NOVÉ DEKORAČNÍ POLŠTÁŘE

SVAČINOVÁ DÓZA 2 v 1 + OŘÍŠKOVÉ KŘUPKY S KRÉMEM A OVOCEM
12.8.2019
CO NEPŘEHLÉDNOUT PŘI ZAVAŘOVÁNÍ
14.8.2019

Zařídit svůj domov účelně, ale přitom útulně, je snem každého z nás. Perfektně si to natrénujeme díky doplňkům, které lze čas od času změnit.

Účinnost barev a vzorů se v interiéru projeví mnoha způsoby. Někdy i tak, že je to pro nás nestravitelným soustem. Během života se setkáme s velkou spoustou inspirace prostřednictvím fotografií, vystaveného zboží a pod., a to vše přispívá k tomu, abychom si uvědomili s čím chceme, a s čím nechceme ve svém domově být.

Pokud chcete změnit a osvěžit domácí interiér, výběr nových dezénů si můžete vyzkoušet na malých plochách textilií, například na povlacích na polštáře. Rozhoďte je po místnosti, a zhodnoťte, jak ladí s vybavením, které v prostoru zůstane. Možná se tak vyvarujete nákupu nové sedací soupravy, nad jejímž oslnivým odstínem čalounění právě váháte. Nové povlaky na polštářky vám dopomohou předvést stylovou atmosféru.

Bytový textil vládne touto nenápadnou mocí; doslova oblékne prostor do nových šatů. Příjemné pastelové barvy, nebo naopak barvy s určitou výzvou, společně s hladkými, sametovými a veskrze příjemnými povrchy, dokážou stimulovat vaše nálady a pocity. Někde je třeba začít - tak proč ne právě od polštářů? Najednou bude jasné, že stěna za pohovkou má převzít jednu ze základních barev, i to, že další doplňky budou ze zcela konkrétních materiálů. S polštářky se žije příjemně v každé z místností.

Nabídku povlaků na polštáře naleznete v galerii pod článkem, do e-shopu se proklikněte také jednotlivými fotografiemi.

Máte rádi zvířata? Než se rozhodnete pro domácího mazlíčka, pro dobrou náladu si pořiďte alespoň polštářek s oblíbeným obličejíkem. Psího nebo kočičího kamaráda vám nenahradí, ale každý pohled na pohovku vám udělá radost. Povlaky na polštářky s fotopotisky mají rozměry 50 x 50 cm, ale počítejte s tím, že výplň by měla být až o 5 cm menší. Záleží na tom, jak pevně je zaplněná. Povlaky mají ve spodní části ukryté zdrhovadlo pro rychlé převlékání. A pokud se rozhodnete i pro změnu celé pohovky, nemusíte hned kupovat novou. Pořiďte si praktické napínací potahy Buklé, které nabízíme v mnoha barevných variantách a tvarech pro různé typy sedaček a křesel.

Komplety povlaků na polštáře s příbuznými motivy, vám pomohou sjednotit odpočivný kout s pohovkou, vytvoří útulné pozadí na posteli v ložnici i na pohovce v dětském pokoji. Záleží na vybraných dekorech. Aktuální jsou tropické rostliny, plameňáci (viz galerie pod článkem), modrotisky, strohá geometrie, i romantické květiny ze starých herbářů. Vyberte si podle svého vkusu to, co vám udělá radost. Zabydlet pár polštářů jen tak na podlaze, patří létu a mládí. Piknik uprostřed obýváku je stejně bezvadný, jako venku pod širým nebem.

To podstatné je, že i při kuchyňských pracích máte nárok na příjemněji strávený čas. Pořiďte si polštářky i na kuchyňské židle a stoličky. Kromě toho, že vás tu a tam přilákají ke krátkému odpočinku, vhodně zvolený vzor přinese do prostoru i stylovou atmosféru, zcela odlišnou od podstaty kuchyně. To vše výraznou měrou přispěje k propojení s dalšími místnostmi a především vaši kuchyni zútulní. Povlaky ETNO jsou ušité z kvalitního směsového materiálu s polyesterem a bez obtíží je vyperete, takže se nemusíte trápit s tím, že se občas umažou.

Kombinace modré a bílé vnáší do prostoru čistotu a klid. Přesně to je ideální pro vstupní prostory do vašeho příbytku. Každého návštěvníka přivítá pořádek a jednoduchý styl. Nehledě na to, že z předsíně je už krůček na zahradu, kam si připravené polštáře a plédy odnesete bez pobíhání po domě. Dekor s jedním rukopisem prostor sjednotí, a zbaví ho chaosu i velkých kontrastů, které zde nejsou na místě. Sadu 3 ks povlaků na polštáře s počesaným sametově hebkým povrchem koupíte za 499 Kč.

Občas se přihodí situace, že jdete na návštěvu do nového bytu. Nepsaná pravidla praví, že je vhodné přinést něco na bydlení. Přírůstek, kterým se nejsnáze trefíte, je nový polštář, samozřejmě za předpokladu, že dobře znáte povahu majitelů. Když se uchýlíte k jednoduchému vzoru a barvám, nejspíš se trefíte. A kdyby ne, polštář skončí v jiném kabátě, ale sloužit bude dozajista. Místo balicího papíru polštář jen převažte stuhou a přidejte něco na zub, případně květinu, kterou lze zabalit do dalšího z povláčků.  Povlak HERBÁŘ je z kolekce 3 různých dezénů v celkové ceně 499 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.