Blog

14.6.2024

JAK UVAŘIT NEJLEPŠÍ RÝŽI

Jak uvařit nejlepší rýži, aby (ne)lepila, byla krásně načechraná a nebyla ani trochu rozvařená? Víme, jak na to – na plotně, v troubě i v rýžovaru či remosce.
13.6.2024

NEPEČENÁ ZEBRA SE ZÁBAVNOU PŘÍPRAVOU

Tenhle americký dortík zaručeně vyzkoušejte. Možná znáte jeho variantu z trouby, ale způsob bez pečení určitě láskyplně zařadíte do horkého léta. Vychlazený dezert chutná senzačně.
12.6.2024

NOVÁ DÁVKA INSPIRACE PRO LETNÍ STOLOVÁNÍ

Stůl plný květin vždycky zlepší náladu. Uprostřed léta můžete použít čerství květy, stejně jako si můžete vypomoct něžnými květinovými dekory, které nevadnou.
10.6.2024

SMETANOVÁ OMÁČKA S HOUBAMI A KNEDLÍKY

O tom, že ke každému jídlu nepotřebujete maso, vás přesvědčí tato omáčka. Sytý a voňavý pokrm si můžete připravovat po celý rok, i když houby nerostou.
7.6.2024

VÍTE, JAK SKLÍZET LEVANDULI A CO PAK S NÍ?

Sklidit a nasušit levanduli je hračka, když víte, kdy to dělat a jak na to. Těchto pár užitečných tipů ocení každý její pěstitel!
6.6.2024

PRAŽSKÉ KOULE Z DOMÁCÍ CUKRÁRNY

Téměř zapomenutý prvorepublikový recept stojí za oživení. Čokoláda, oříšky a pařížský krém je vstupenkou do ráje, tak si vyšetřete jedno volné odpoledne.
5.6.2024

5 plus 3 RECEPTY DO FORMY NA BISKUPSKÝ CHLEBÍČEK

Máte v šuplíku formu na biskupský chlebíček a nevíte, co v ní pořád péct? Máme pro vás dávku sladkých i slaných receptů, aby už nikdy nezahálela!
3.6.2024

LETNĚ PROSTŘENÝ STŮL

Pojďme si spolu prostřít stůl na klidné letní posezení, ať už s rodinou, přáteli nebo s partnerem. Naučíme vás vyrobit sádrový květináček i složit ubrousek do tvaru květu.