VÁNOČNÍ DEKORACE ZE DŘEVA + VIDEO

5 PŘÍSPĚVKŮ DO VÁNOČNÍHO MENU
3.12.2019
SNADNÉ KOKOSKY Z LOUPÁČKŮ
5.12.2019

Ať jsou vánoční trendy ovlivněny nejrůznější inspirací, pokaždé mezi nimi figurují dekorace vytvářené ze dřeva, větví, hrubé kůry stromů a dalších přírodnin.

Sváteční atmosféru jakékoli výjimečné oslavy podpoří plamínky svíček, květiny, hudba a vůně dobrého jídla. O Vánocích jednoznačně vítězí vanilka a skořice, pryskyřičné aroma jehličí, horká vůně svařáku a zvuk cinkajících koled. Jedinečnost těchto chvil je umocněná tím, že se jim během roku nic nepodobá. A tak si i na tuto krátkou dobu zdobíme své domovy tím, co máme nejraději.

Každému interiéru sluší přirozenost, a tím nejpříjemnějším materiálem je dřevo. Podlahy, nábytek i dřevěné doplňky vyzařují teplo, často jsou zajímavě strukturované, a beze zbytku nám připomínají venkovní přírodu. Vánoce přinášejí do interiéru ještě něco navíc, a to jsou dekorace. Mohou být blýskavé a barevné, mnozí však dají přednost přírodním materiálům ve stylu natur nebo s bílým patinováním. V prostoru působí nevtíravě a příjemně zapadnou do celkového pojetí okolní výzdoby.

Děti budou bavit trochu nápadnější dekorace, například takové, které svítí nebo se s nimi děje něco zajímavého - např. sněžítko fungující jako noční lampička, nad postýlky se hodí svítící řetězy s dřevěnými hvězdičkami a srdíčky, při nichž se dobře usíná, a určitě se bude také líbit domeček, který se otáčí a hraje koledy. Vánoce trvají jen krátce, tak si je užijte podle svého.

Všechny tyto dekorace naleznete v galerii pod článkem a samozřejmě na našem e-shopu s vánočním zbožím.

Hrací skříňky vracejí každou z generací do vzpomínek na dětství. A ty nejmenší úplně stejně okouzlí i dnes. Udělejte jim radost svítícím, otáčejícím se dřevěným domečkem hrajícím vánoční melodie. Do chodu ho uvedete pomocí 3 ks baterií typu AA. Zabudovaná LED světýlka hezky dotvoří pohodovou atmosféru v dětském pokoji i pod vánočním stromečkem: HRAJÍCÍ DOMEČEK SE SVĚTÝLKY, průměr podstavce 18 cm, výška dekorace 22 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.