TYPICKY PODZIMNÍ DÁRKY

3.10.2017
SLADKÉ HOUSTIČKY Z KYNUTÉHO TĚSTA
5.10.2017

Vzdorovat ochlazení, větru a dešti, se dá několika způsoby. Především teplem a chutným jídlem, pak dobrou společností, sportovními výlety i kulturou. A pokud patříte k těm, kteří v podzimním období cokoli slaví, pak vás čeká potěšení z dárků…

Kdybyste nevěděli, co si popřát, případně, co naopak darovat ostatním, v prvé řadě se nabízí sezona s potřebou horkých nápojů, hebkých plédů, knížek i legračních bačkor. Jen se zamyslete nad tím, co ve vás evokuje podzim. Kromě příjemných představ se vybaví i ryze praktické dárky. Nezapomeňte na deštníky, meteostanice nebo pohlcovače vlhkosti. Konec konců, podzim je vlídný jen na toho, kdo ho má rád.

Pár tipů na dárky naleznete v galerii pod článkem, ale celou řadu dalších užitečných věcí vám ochotně nabídne náš e-shop:

  • K příjemným osobním dárkům patří parfémy, svícny, nebo vonné svíčky do bytu. Například svíčky ve skle s vůní růží či jahod zpříjemní každou chvíli domácího odpočinku.
  • Představa horkých čajů, třeba i s něčím ostřejším, vám hned přinese inspiraci. Vyberte pěkný hrníček, nebo termohrnek pro cesty do práce. K podzimní výbavě patří bez výhrad termosky. Pořiďte je i dětem, protože dodržovat pitný režim na cestách je třeba i v chladu. Dětská termoska s krtečkem bude určitě hodně užívaným dárkem.
  • Doma se pořádně zachumlejte. Na sedačku pořiďte pléd, do kterého se večer celí zamotáte. Chladivé ložní povlečení vyměňte za mikroplyšové, třeba s podzimními motivy listů. Někomu se mohou líbit nové polštářky do křesel.
  • Ven se určitě hodí pořádný deštník nebo taška na kolečkách, do které rozhodně nenaprší. Než vyjdete do ulic, je dobré vědět, co vás tam čeká. O to se postará vnitřní bezdrátový digitální teploměr se všemi potřebnými údaji.
  • Když se podzim povede, hýří všemi barvami. Ne každý si však dokáže připravit domácí výzdobu, uvázat věnec na dveře. Potěšte své blízké pěknou hotovou aranží.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.