RELAXAČNÍ POLŠTÁŘE K ZIMNÍ POHODĚ

NOVOROČNÍ NUGÁTOVÝ LIKÉR
2.1.2019
ZÁCLONY PLNÉ KVĚTIN BEZ PRÁCE A ŠITÍ
7.1.2019

Také máte pocit, že teprve teď je ten správný čas udělat si pohodlí a strávit zimu v teple domova? Využijte každé volné chvíle pro svůj odpočinek.

Tak velí naše biorytmy - zvolnit, trošku se zaoblit, pohodlně si zdřímnout. Zima je náročným obdobím, a my máme za sebou mnoho práce s přípravou oslav v konci roku, moře společenských událostí, dostatek dobrých jídel. Zimní spánek by se hodil. Ale žijeme trošku jinak. Chodíme do práce, nabíráme si řadu povinností na svá bedra, snažíme se být aktivní podobně jako v ostatních částech roku a proti zaoblení bojujeme lehčím jídlem i sporty. Zimní rytmus potlačujeme jak to jen jde, ale nakonec nás stejně zpomalí.

Něco nejde obejít, něco nechceme vzdát, takže se ve výsledku průběžně přepínáme. Náš vnitřní budík si začne čím dál častěji říkat o nášup klidu. Naučíte-li se dobře poslouchat své tělo, uděláte pro sebe mnoho prospěšného. Alespoň občas se odtrhněte od každodenních starostí, nařiďte si digitální detox, a jednoduše odpočívejte.

Máte-li relax spojený s knížkami, s posezením u pěkného filmu nebo s přáteli, připravte si něco dobrého na zub a spokojeně se zavrtejte do polštářů. Například do tvarovatelného chlupáče s beránčím kožíškem, který vás přivítá ve vašem oblíbeném křesílku. Uvidíte, že zima uteče docela příjemným způsobem.

V nabídce našeho e-shopu naleznete celou řadu podpůrných polštářů, kterými vylepšíte svůj spánek, čtení na lůžku nebo ulevíte unaveným nohám.


 

POLŠTÁŘ POD ZÁDA Z MIKROVLÁKNA

Prošívání umožní polštáři vytvarování do oblouku, takže se přizpůsobí vašemu tělu a zároveň vklouzne do nejrůzněji tvarovaného křesla. Hřejivé mikrovlákno je antialergické a polštář udržíte v kondici i s jakkoli častým praním.

Pokud byste chtěli před relaxem ještě trochu zahřešit něčím sladkým, pak prozradím, že recept na koláč z rozkládací silikonové formy naleznete ZDE. Jen čerstvé ostružiny budete muset nahradit mrazenými.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.