PROMĚNA OBÝVÁKU DO HODINY HOTOVÁ

PIVNÍ ROHLÍKY JSOU SNADNÉ
2.2.2023
SVÍTÍCÍ DEKORACE DO BYTU
6.2.2023

Znáte ten pocit, když potřebujete doma něco změnit? Někdy je to o pohodlí, někdy ale člověk potřebuje prostě jen změnu.

Změna vzhledu obýváku nemusí znamenat vyměnit všechen nábytek. Někdy stačí opravdu jen málo. Zatímco před Vánoci je leckdo zvyklí vyměnit všechny dekorace za vánoční, jindy během roku už to dělá málokdo, což je věčná škoda. Pojďte se s námi odívat, jak pár doplňky změnit celou atmosféru vašeho obýváku, pár jarních motivů mu dodá i jarní energii, kterou po dlouhé zimě všichni tolik potřebujeme.

Jak proměnit vaši pohovku a křesla tentokrát trochu vynecháme, spoustu tipů, jak na to rychle a jednoduše, ale najdete v tomto článku.

zaclona_okno_51780_51781_4328_b

Okna jako ze škatulky

Snad každému pokoji v českých domech a bytech vévodí okna. To, jak vypadají vaše okna, zásadně ovlivňuje to, kolik světla bude v pokoji i to, jaká bude celková atmosféra. Nebojte se proto mít klidně několik záclon, které budete během roku měnit. V odkazovaném článku najdete nejen ty nejkrásnější záclony, které máme v našem e-shopu, ale i typy, jak ji správně vybrat. A nezapomeňte ani na závěsy!
55485_eshop (1)

Deka znamená pohodlí

Já osobně miluju krásné a hebké deky na gauč. Tu nejoblíbenější máme už přes 15 let, ta druhá, která našemu gauči vévodí, ale průběžně proměňuje podle toho, na co mám náladu. Aktuálně tam mám tu, kterou vidíte na fotce k tomuto textu, což je deka s třásněmi ZOE, a je opravdu nádherná a moc příjemná. Vzhledem k neuvěřitelné nabídce decoDomáckého e-shopu se ale bojím, že ji brzy budu muset vyměnit za některou další. Tak se určitě podívejte, heboučké mikrovláknové deky s beránkem třeba můj muž i táta používají místo klasické peřiny.
levandule6 (2)

Provence styl je v kurzu

Málokterý styl se v českých domovech zabydlel tak dlouhodobě a tak četně jako je levandulový Provence. Můžete si obývákči jídlenu rovnou vytapetovat, ale taky můžete prostě jen vyměnit pár doplňků. Dekorační předměty, nádobí i záclony s fialovou kráskou patří dlouhodobě k nejprodávanějším motivům, takže se určitě nezapomeňte podívat, co máme právě nyní v nabídce. A že toho je!
1948702_2_eshop (1)

Nejkrásnější dekorace

Správnou jarní atmosféru dodají vašemu domovu květinové motivy. Ať už jsou to vyšívané ubrusy a běhouny, obrazy na stěnách nebo kytice umělých květin, které jsou dne už téměř k nerozeznání od těch živých, ale radovat se z nich můžete dlouhou dobu, stačí je jen občas očistit od prachu - celou jejich nabídku se prokliknete z tohoto textu. O něco univerzálnější jsou dekorace jako rámečky s oblíbenou fotkou nebo mísy z exotického dřeva, do kterých můžete dát nějakou voňavou směs i čerstvé ovoce.
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.