HVĚZDNÝ PŘEHOZ PRO UKLIZENOU LOŽNICI

MODRÁ JE BARVOU ROKU 2020
26.2.2020
PLETÝNKY ZADĚLANÉ SEKTEM
2.3.2020

Chcete vědět, v čem tkví tajemství upravené ložnice? Jednoduše v kvalitním a rozměrném přehozu na postel. S ním je uklizeno za chviličku.

Za noc se asi šedesátkrát převrátíme z boku na bok; tak to je jisté, že ráno nevypadá lůžko nejúhledněji. Stačí však pořádně vyvětrat a lůžkoviny pečlivě urovnat do úložných prostor. Máte-li to tak zařízené, víte, že je během okamžiku vše v pořádku.

Dříve byla ložnice přes den absolutně nevyužitým prostorem schovaným za zavřenými dveřmi. V současné době se však čím dál častěji stává součástí každodenních aktivit navzdory tomu, že je ideální, aby tato místnost zůstala vyčleněna jen pro spánek. Odehrává se tu mnoho z činností rodiny - lze sem umístit pohodlné křeslo pro odpočinek s knihou, tělocvičný trenažér i malý pracovní kout pro vyřizování osobních záležitostí. Záleží na tom, jak je prostor velký a členitý, jak dobře zde můžete větrat a snadno uklízet. V každém z těchto případů je třeba pohybovat se v místnosti, která vypadá upraveně a přívětivě, a může sem za vámi kdokoli vejít.

Ještě na jednu radost je třeba upozornit. Rozměrná a rovně ustlaná postel je bezvadným útočištěm ve chvílích, kdy si potřebujete odpočinout a na chvíli vypadnout z rodinného rytmu. A v ne poslední řadě je to úžasné hřiště pro vaše děti. Můžete tu strávit mnoho společného času nad rozehranou partií zábavné hry. Pořiďte si kvalitní přehoz, který neroztrhají dětské nožky, snadno se pere a udržuje, a naučte se toto místo využívat, kdy vás napadne.

Přehozy na postel, prostěradla, beránkové ložní soupravy a další zboží pro vaši útulnou ložnici naleznete na našem e-shopu.

SUCHÉ TEPLO PRO BOLAVÉ KLOUBY

prehoz1
Pokud jste si zamilovali naše beránkové soupravy na spaní, určitě užíváte teplé podložky imitující beránčí rouno, které jsou součástí trojkombinace - oboustranná přikrývka, povlak na polštář a zmíněná podložka (viz proklik obrázkem). Přes den stačí poodhrnout přehoz na lůžku, a můžete blaženě odpočívat. Většina přehozů na postel má oboustrannou úpravu - podobně jako přehoz THALIA s hvězdami. Je měkký a příjemný, a vůbec se nemačká, takže nakonec můžete vklouznout i pod něj a použít ho jako lehkou přikrývku.

OBLÍBENÉ TYPY PROSTĚRADEL

prehoz2
Prostěradla, která se schovávají pod přehozem, vydrží spořádaně vypnutá, i když dáte posteli s dětmi zabrat. Večer vás přivítá lůžko jak ze škatulky. Záleží jen na vás, jaké kvalitě prostěradel dáte přednost. V zimě to může být chlupatý a hřející mikroplyš, v tuto dobu příjemné froté (na fotografii), elegantní hladký žerzej nebo lze dokonce využít i nepropustné prostěradlo, které ochrání matrace při snídaních do postele či při hraní s miminkem. Užijte si svého domova v klidu a v pohodlí.

UKLIZENO ZA CHVILIČKU

53652_sofia-17-malva_eshop_z2vyr
Takhle příjemně může vypadat vaše ložnice. Oboustranný přehoz na postel DALIA si lze pořídit v provedení na jedno či dvojlůžko a užívejte ho i tmavým základem dekoru nahoru. Bavlněný materiál s polyesterem se nezmačká a po vyprání rychle schne, takže si na postelích zalenošte kdykoliv vás napadne. Vyberte si na našem e-shopu i z následujících modelů:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.