FOTOSOUTĚŽ O PROMĚNU VAŠEHO DOMOVA

SPOTŘEBIČE, KTERÉ NESMÍ CHYBĚT V ŽÁDNÉ KUCHYNI
27.9.2024
PODZIMNÍ DEKORACE Z PŘÍRODNIN: ZAMILUJTE SI VŘES, ŠÍPKY I KAŠTANY
2.10.2024

Chcete doma něco změnit, ale nevíte, jak na to? Líbí se vám, jak to vypadá u vaší sousedky nebo kamarádky, ale sami nejste schopní takového interiéru dosáhnout? Chceme všem přinášet nápady na útulný domov, a proto jsme rádi, že vám můžete představit Ivu Šmídovou, praktickou interiérovou designérku, zakladatelku projektu Bydli lépe, lektorku v Akademii útulného domova a autorku knihy Útulný domov krok za krokem.

Společně s ní jsme pro vás uspořádali SOUTĚŽ. Hlavní výhrou jsou praktické rady, jak právě váš domov zútulnit, a poukázka v hodnotě 10.000 Kč na nákup zboží decoDoma. Stačí poslat fotku místnosti, kterou chcete vylepšit. Iva vám pak názornými příklady ukáže, jak si to doma můžete jednoduše proměnit i vy. Poradí vám, co na prázdnou zeď, jaká sedačka a nábytek by lépe seděl do vašeho pokoje a jak uspořádat doplňky. 

Díky vizualizaci uvidíte, jak díky těmto malým změnám dosáhnete velkého efektu.

Je úplně jedno, jaký styl se vám líbí, protože základní pravidla zařizování interiéru jsou stejná pro všechny styly. Ať už jste vyznavačem minimalismu, venkovského, eklektického nebo industriálního stylu. Ve vašem domově by vám mělo být především dobře. Postup je vždy stejný, mění se pouze typ zařizovacích prvků a doplňků.

Jmenuji se Iva Šmídová a kromě realizací interiérů pro klienty mě neskutečně naplňuje předávání svých zkušeností vám, kteří si plánujete bydlení zařizovat sami. Za svoji 15 letou praxi jsem si osvojila všechny postupy a zákonitosti dobře navrženého prostoru. Mám bohaté zkušenosti s materiály, postupy výroby, vím co kde nakoupit a objednat podle vašich finančních možností a jak to sladit dohromady, abyste se cítili ve svém bydlení opravdu doma. 

Tvořím pro vás domovy, které vás podporují a hýčkají, i když zrovna nemáte svůj den.  

www.bydlilepe.cz 

JAK SE ZAPOJIT DO SOUTĚŽE

Nahrajte fotku místnosti nebo její část, se kterou si přejete pomoci, na www.darekzafotku.cz. Není potřeba facebook ani žádná registrace. Přidat můžete i krátký komentář.

Trvání soutěže je od 1. 10. 2024 do 31. 10. 2024. Poté vylosujeme ze všech zúčastněných jednoho výherce a na společném živém vysílání poradíme. Výherce získá: 

  • 3D vizualizaci a praktické rady, jak proměnit interiér 
  • poukázku v hodnotě 10.000 Kč na nákup produktů z decoDoma 

Podrobná pravidla najdete na www.darekzafotku.cz. Zde také budou informace o výherci, kterého budeme kontaktovat na uvedený email. Pro vytvoření vizualizace je pak nutné dodat rozměry místnosti, kterou si přejete proměnit. 

Výhra bude předána po ukončení soutěže, vizualizace zabere nějaký čas a předpokládaný termín předání je cca v polovině listopadu, společně s poukázkou na odběr zboží v hodnotě 10.000 Kč na nákup zboží na www.decodoma.cz. Předpodkládaný termín živého vysílání a předání výhry je 18. 11 v 19:00h.  

Jak dlouho už jste ve vašem domově nic nezměnili? S vyšším věkem řada z nás po žádných velkých změnách netouží. Zkuste se na váš domov podívat jinýma očima. Nevidíte interiér, který je zastaralý jak věkem nábytku, tak stylem uspořádání, použitím barev a množstvím věcí, které v prostoru jsou? Najděte sílu na změnu. Právě ve vyšším věku je dobré prostor provzdušnit, aby bylo jeho uspořádání jednoduché na údržbu. Neznamená to ale, že se máme zbavit věcí, na které jsme zvyklí a mají pro nás sentimentální hodnotu. Jenom se tyto předměty dají jinak uspořádat nebo jim možná najít vhodnější místo. Často to úplně stačí, aby se prostor provětral. Vyzkoušejte Ivy rychlý kvíz ZDARMA, jak zařídit interiér podle povahy.

Říkáte si, že rady designérů jsou jen prostorné domy a velké byty? Vůbec ne! Prokouknout s nimi může i starý panelákový byt. Stačí dodržet pár zásad. Důležité jsou proporce, barvy i materiály. Vy sami můžete proměnit váš obývák na perfektní stylové místo, kde si se svou rodinou budete moci užívat společný čas, odpočinout si a uvolnit se. Nadchli jsme vás nejen pro soutěž, ale i pro změnu vašeho domova? Stáhněte se Ivy e-book ZDARMA a pusťte se do toho hned. 

Potřebujete poradit s koupelnou, proměnit obývací pokoj nebo předělat dětský pokoj na hostinský? I v tomto případě uvítáte praktické rady, které pro vás Iva má. Vše pak můžete doplnit novými produkty z decoDoma a užít si tak útulnější domov.

CHCI SOUTĚŽIT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *