CO S SEBOU… NA DOVOLENOU

BLESKOVÁ BUBLANINA DO KEMPU A NA CESTY
20.6.2022
ČERVNOVÉ KVĚTINOVÉ RADOSTI – VÁZA A SVÍCEN V JEDNOM
23.6.2022

Je to tu! Dlouho očekávaný začátek prázdnin je tady a s ním i hlavní sezona dovolených. Ať už pojedete k moři nebo si ji užijete v tuzemsku, je pár vychytávek, které u vody v letních dnech využijete na maximum. Kdo je připraven, není překvapen!

Hudba všude s vámi

V době chytrých mobilních telefonů by se mohlo zdát, že přenosným rádiím odzvonilo. Tenhle krásný kousek vás však přesvědčí o opaku. Rádio Orava T-112 lze připojit k MP3 přehrávači, PC, mobilnímu telefonu nebo sluchátkům. Má 3,5mm AUX jack konektor a sluchátkový výstup, takže jej můžete použít i jako stylový reproduktor pro hudbu pouštěnou z telefonu.

Baterie do zásoby

Ať už vás cesta dovede kamkoliv, mějte s sebou zásobu alkalických baterií, podle spotřebičů ve velikosti AA i AAA. Je jedno, zda vám „dojde šťáva“ v přenosném rádiu, dětské hračce, ručním napěňovači mléka nebo holicím strojku, nepříjemné je to za všech okolností. Drobné elektrospotřebiče jsou dnes nedílnou součástí našich životů, tak si nenechte pokazit okamžik tím, že přestanou fungovat ve chvíli, kdy je nejvíc potřebujete.

Ovocné piknikové deky vás okouzlí

Krásná pikniková deka s ovocným dekorem české výroby vám zpříjemní den na pláži i v parku. Její velikost je naprosto dostačující, její rozměry jsou skvělých 120 x 160 cm. Snadno ji složíte do tašky, takže ji bez problémů přenesete přesně tam, kam potřebujete. Efektní prošívané provedení s ovocnými motivy melounu, citronu a limetky vás potěší, kdykoliv se na ni pohodlně posadíte. Položit ji můžete na vlhkou trávu i rozpálený písek, službu udělá za všech okolností.

Dejte vale komárům

Pokud si myslíte, že útěkem k moři utečete zároveň i komárům, tak vás musím vyvést z omylu: i u moře je leckde pořádné množství štípavého hmyzu. A nic není tak nepříjemné, jako červené nateklé pupence, které svědí a nenechají vás vyspat - večerní posezení se sklenkou vína si pak člověk s lítostí mnohdy raději odpustí. Pokud ale budete vybaveni repelentní svíčkou nebo podobným produktem, můžete si i večery užívat naplno. A tahle navíc tak krásně voní po citronele!

Dobrý ručník je základ

Pořádně velká osuška je nezbytným základem výbavy k vodě - ať už u moře nebo českého rybníku. Vybrat můžete třeba krásnou měkkou bambusovou osušku, která je navíc v nabídce v několika krásných barvách, nebo plážovou osušku s různými motivy s velkorysou velikostí 70 x 140 cm. Savost obou dvou je zaručena, tak si dopřejte luxus komfortního osušení i ochrany před větrem z vln.

Praktické balení

Přichycení zavazadel v autě či na vozíku, sluneční plachty nad jídelním stolem či na zahradě obalu přes gril. Sadu upínacích popruhů ve složení 2 modré nepružné popruhy s ráčnou o rozměru 25 mm x 4,5 m, 2 žluté pružné popruhy s háky o délce 45 cm, 2 modré pružné popruhy s háky o délce 60 cm a 2 zelené pružné popruhy s háky o délce 90 cm najdete využití nejen na dovolené, ale během celého roku.

Plážové podložky s mořskými motivy

Lehátko české výroby srolujete do prostorově velmi úsporné roličky, přehodíte přes rameno a můžete vyrazit! Díky měkké výplni bude vaše posezení i poležení komfortní na mnoha různých, klidně i tvrdších površích. Lehátko je dostupné v několika krásných motivech, které vám při každém použití připomenou, kde všude s vámi bylo. Velikost je 148 x 52 x 1,5 cm, takže takové ideální plážové jednolůžko.

Termoska nesmí chybět

Někdo preferuje klasickou celou termotašku, já si vystačím s praktickým termohrnkem, pro který mám využití během celého roku - jednoúčelové věci nikoho dlouho nebaví a zbytečně pak zabírají místo. Termohrnky si leckdo spojí s horkým nápojem v zimních měsících, úplně stejně spolehlivě ale udrží i chlazený nápoj během pobytu na pláži.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.