Blog

2.3.2023

HORKÝ NÁKYP Z TVAROHU, ŠVESTEK A LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ

Lahodné zimní jídlo, kterého se nepřejíte, zavzpomínáte na úrodu ze zahrádky a uchvátíte děti i dospělé, to je v troubě zapečený nákyp.
1.3.2023

RYBÍ RECEPTY MOHOU CHUTNAT VŠEM!

Ryba by měla být na našem jídelníčku alespoň jednou týdně. Pojďte se podívat, jaké jednoduché, chutné a finančně nenáročné recepty z ryb si můžete připravit!
27.2.2023

POMAZÁNKA Z UZENÉ RYBY JE VÍTANOU VEČEŘÍ

Receptů na zdravé a rychlé večeře je mnoho. K těm nejvyhledávanějším patří bylinkové pomazánky, a je-li třeba něco vydatnějšího, pak sáhněte po specialitách s masem a rybami.
26.2.2023

5 TIPŮ NA JARNÍ ÚKLID I ZDOBENÍ OKEN

Chystáte se na mytí oken? Pojďte se s námi podívat, jak si to ještě víc ulehčit a jak pak okno i krásně nadekorovat. Víte, jak vybrat správnou záclonu? A už máte vybráno, co do okna pověsíte za parádu?
23.2.2023

KVĚTINOVÝ SVÍCEN Z LEDU

Pouze pár kvítků a čerstvých proutků budete potřebovat k tomu, aby vznikl kouzelný jarní svícen. Vyzkoušejte to.
22.2.2023

PROBUĎTE S NÁMI ZAHRADU: PŘÍPRAVY NA JARO UŽ ZAČÍNAJÍ!

Přelom února a března letos díky teplému počasí můžeme využít k prvním přípravám zahrady a záhonů na jaro. Pojďme si společně zopakovat, na co všechno je třeba myslet. A nebojte, na odpočinek taky dojde!
20.2.2023

RUMOVÉ COPY ANEB TEČKA ZA MASOPUSTEM

Masopustní hodování vám určitě přineslo na jazýček spoustu dobrot. Kdybyste se nechtěli kamarádit s následujícím dlouhým půstem, usmažte si hříšně dobré tvarohové copánky.
17.2.2023

MASOPUSTNÍ VESELÍ JE TU: PEČTE, SMAŽTE, HODUJTE!

Masopustní veselí je konečně tu. A k němu patří spousta dobrého jídla a pití - koblih, vepřového masa, polévek a dalších dobrot. Jezte a pijte tak, abyste si to před nadcházejícím 40denním půstem pořádně užili!