Blog

12.5.2025

SEKANÉ KRŮTÍ BIFTEČKY S MEDVĚDÍM ČESNEKEM

Sekané krůtí biftečky nebo karbanátky z trouby – záleží na vás, jak je pojmenujete. Na vás také záleží, jak budou ve výsledku chutnat. Bylinky si můžete zvolit podle chuti. Jisté však je, že budou krásně šťavnaté, křehké, voňavé a velice si je oblíbíte.
12.5.2025

JAK VYROBIT LEVANDULOVÉ POLŠTÁŘKY DO PRÁDLA

Levandulové polštářky do prádla jsou jednoduchým způsobem, jak přidat svěžest a přírodní vůni do vašeho prádla.
12.5.2025

DOMÁCÍ PEKÁRNA NA CHLÉB + VIDEO

Domácí pekárny se staly součástí mnoha domácností. Ke spokojenosti celé rodiny připraví těsta, zavařeniny i domácí pečivo téměř bez práce.
12.5.2025

JAHODOVÉ TIRAMISU II: OSVĚŽUJÍCÍ VARIANTA KLASICKÉHO DEZERTU

Jahodové tiramisu je osvěžující varianta klasického dezertu. Spojení mascarpone, jahod a piškotů vytváří dokonalý zážitek pro milovníky dezertů.
12.5.2025

SIRUP Z RÝMOVNÍKU PROTI NACHLAZENÍ

Vlastnoručně vyrobená medicína funguje dvojnásobně. Většinou ji totiž užíváme včas a tak působí preventivně, a když už na nás něco leze, pak jí mnohdy věříme víc než práškům.
12.5.2025

JAK NA POUTKA NA RUČNÍKY

Jednoduchý návod, jak snadno vyrobit poutka, která nejen usnadní zavěšení ručníků, ale i stylově doplní váš interiér.
11.5.2025

OVOCNÝ DORT MOTÝL I BEZ PEČENÍ

Dort pro dětské mlsné jazýčky stihnete ještě dnes. Stačí k tomu malý nápad.
10.5.2025

JAK SE PEČOU ROZTOMILÍ BRUMÍDCI: JEDNODUCHÝ RECEPT NA SLADKÉ MEDVÍDKY

Formy pro pečení sladkých báboviček mají spoustu vtipných tvarů, které třené těsto dokonale vystihne.