Blog

20.6.2024

APFELKUCHEN JE ŠŤAVNATÝ KOLÁČ S BLESKOVÝM RECEPTEM

Vláčné těsto vznikne díky zamíchaným a zapečeným kouskům jablíček. Připravíte ho naráz v jedné míse a to se uprostřed horkých dnů počítá.
19.6.2024

JAK SALÁT UDĚLAT POKAŽDÉ JINAK?

Máte doma misku rajčat, okurku a kousek ledového salátu? S těmito tipy už váš salát nebude nikdy nuda!
17.6.2024

VYTVOŘTE SI NÁRAMEK NA LÉTO

Nejlépe dopadne tvoření vyplývající z dobré nálady. Výsledkem může být třeba náramek, který vás bude provázet prázdninami.
14.6.2024

JAK UVAŘIT NEJLEPŠÍ RÝŽI

Jak uvařit nejlepší rýži, aby (ne)lepila, byla krásně načechraná a nebyla ani trochu rozvařená? Víme, jak na to – na plotně, v troubě i v rýžovaru či remosce.
13.6.2024

NEPEČENÁ ZEBRA SE ZÁBAVNOU PŘÍPRAVOU

Tenhle americký dortík zaručeně vyzkoušejte. Možná znáte jeho variantu z trouby, ale způsob bez pečení určitě láskyplně zařadíte do horkého léta. Vychlazený dezert chutná senzačně.
12.6.2024

NOVÁ DÁVKA INSPIRACE PRO LETNÍ STOLOVÁNÍ

Stůl plný květin vždycky zlepší náladu. Uprostřed léta můžete použít čerství květy, stejně jako si můžete vypomoct něžnými květinovými dekory, které nevadnou.
10.6.2024

SMETANOVÁ OMÁČKA S HOUBAMI A KNEDLÍKY

O tom, že ke každému jídlu nepotřebujete maso, vás přesvědčí tato omáčka. Sytý a voňavý pokrm si můžete připravovat po celý rok, i když houby nerostou.
7.6.2024

VÍTE, JAK SKLÍZET LEVANDULI A CO PAK S NÍ?

Sklidit a nasušit levanduli je hračka, když víte, kdy to dělat a jak na to. Těchto pár užitečných tipů ocení každý její pěstitel!