30.3.2021
Třená těsta jsou nadýchaná, a jejich výsledkem je hmota, kterou lze nalít na plech či do jakékoli formy. Ochotně přijmou tvar, který jim přisoudíte. V tuto chvíli nejčastěji beránka nebo zajíčka.
29.3.2021
Základem francouzských koláčů zvaných quiche, je křehké těsto vonící po másle. Tradičně se zpracovává rukama, ale můžete si vzít na pomoc i elektrický hnětač.
25.3.2021
Vlastnoručně vyrobené drobnosti do bytu dotvářejí příjemnou atmosféru. V případě svátků si je zhotovte přímo na míru
24.3.2021
Postel plná nadýchaných přikrývek a polštářů v krásném ložním prádle v každém vzbuzuje ty nejpříjemnější pocity. K dokonalé spokojenosti si vyberte také správnou velikost povlečení.
23.3.2021
Děti rády pozorují šikovné ruce rozplétající tajemství jak se co dělá. Zvláště při sladkém pečení není o kouzelná překvapení nouze.
18.3.2021
Boží milosti patří k tradičnímu velikonočnímu cukroví našich prababiček. Jsou křehké, hříšně dobré a jedním slovem k ujedení.
17.3.2021
Vejce jsou velkým kulinářským pokladem. Mají nemalý význam pro naši výživu a spousta pokrmů se bez nich neobejde.
16.3.2021
Na velikonočním stole se sejdou sladké dobroty symbolizující dávné tradice. Užijte si jich v rodinném kruhu dosytosti.