Blog

17.5.2021

DOMÁCÍ BAGETY A TALÍŘE S LEVANDULÍ

Upéct si doma voňavý chleba patří k malým svátkům. Nemáte-li domácí pekárnu na chléb, alespoň občas se pusťte do díla obyčejnými prostředky.
13.5.2021

KRŮTÍ ROLÁDA SE ŠPENÁTEM A PEČENÝMI BRAMBŮRKY

Masové rolády patří k lákavým jídlům na neděli. Jsou barevné, efektní a vypadají slavnostně. Přitom není tak složité je připravit.
12.5.2021

ODMĚŘOVÁNÍ SUROVIN NA ŠÁLKY, LŽÍCE A LŽIČKY

Přesné měření a vážení sypkých i tekutých surovin hodně usnadňuje práci v kuchyni. Kromě toho, že je to pohodlné, máte jistotu, že se z receptu vyklube to, co očekáváte.
11.5.2021

TALÍŘE SE SLOŽENÝMI UBROUSKY ZVOU KE STOLU

Vámi oblíbené téma je opět tady. Skládanky z ubrousků patří k hezkým dekoracím, které udělají z běžného stolování malou slavnost.
10.5.2021

SLUNEČNÝ PAMPELIŠKOVÝ MED BEZ VAŘENÍ

Vařený pampeliškový med patří s jarem ke stálicím naší kuchyně. Můžete ho vyzkoušet také zcela bez vaření, kdy jsou účinky této bylinky nejsilnější.
5.5.2021

ZNÁTE ALTERNATIVNÍ DRUHY MOUKY?

Běžně si v kuchyni vystačíte s klasickou bílou pšeničnou moukou. Zajímáte-li se více o zdraví, pečete chléb, nebo rádi experimentujete, pak je tu nepřeberné množství druhů mouky, které budí zvědavost.
4.5.2021

MED PRO DENNÍ PORCI ZDRAVÍ

Med je vynikajícím antioxidantem a dokáže tělo očistit od nejrůznějších toxinů. Je mnoho důvodů, proč jej konzumovat každý den.
29.4.2021

ARANŽMÁ PRO MĚSÍC KVĚTEN: DÁRKOVÝ DVOJKVĚTINÁČ V ITALSKÉM STYLU

Párový květináč na bylinky nesmí na jaře chybět ve vaší kuchyni. Kromě toho, že je praktický, vytvoříte z něj perfektní dárek.