Blog

25.4.2024

ROSTOUCÍ VĚNEC, KTERÝ NEUVADNE

Někdy přijde chuť na výtvarnou práci a právě nemáte nic, z čeho by se dalo vytvořit něco nového do bytu. To je pak ideální sáhnout po domácích zásobách. Například po korpusu věnce, nebo ještě lépe - po hotovém věnečku umělém. I s ním se dají dělat kouzla.
24.4.2024

POŘÁDNÁ SNÍDANĚ JE ZÁKLAD

Polévka, dobře udělaná vejce, pořádný sendvič nebo něco sladkého? Vydatná snídaně (která mnohdy poslouží rovnou i za brzký oběd) může mít různé podoby. Pojďte to omrknout s námi!
22.4.2024

DRESINKY ZVEDNOU CHUŤ ZELENINY, SÝRŮ I MASA

Zálivky na zeleninové saláty, bramborové přílohy, ryby i maso, jsou tou správnou tečkou za servírováním jídel, které konzumujeme velice často. Většinou je spojujeme s lehkými pokrmy, které nezatěžují zažívání.
19.4.2024

JAK PRÁT UTĚRKY, ABY SE SKVĚLY ČISTOTOU?

Jak správně prát utěrky, aby se skvěly čistotou, voněly a přitom nepřišly o svou savost? Poradíme všechny potřebné triky pro jejich používání i praní a následnou péči.
18.4.2024

STAROČESKÉ ČÁPY S MÁKEM

Mnoho výtečných krajových jídel vzniklo z vařených z brambor. Připravovala se mnohem skromněji než dnes, ale jsou tak dobrá, že stále patří na náš stůl, kde je vynášíme do nebes.
17.4.2024

DIY KRAJKOVÉ DEKORACE (NEJEN) PRO NĚŽNÉ DUŠE

Propůjčte svému interiéru trochu něhy a romantičnosti s pomocí nějaké krajkované dekorace. Nápadů máme spoustu, na vás je, abyste je pro svůj útulnější domov realizovali.
15.4.2024

PAMPELIŠKOVÝ OLEJ A MAST

Jakmile rozkvetou pampelišky, víme, že skončila nadvláda zimy. Stejně tak jako květy rozevírající se s prvními ranními paprsky světla, i my čekáme na blahodárné teplo. Zlatavé květy nám ale dávají i porci zdraví.
11.4.2024

ČOKOLÁDOVÁ POMAZÁNKA Z USKLADNĚNÝCH JABLEK

Snídaně, svačiny, ovesné kaše a jogurty se občas neobejdou bez sladkého pohlazení. To neznamená, že musíte holdovat cukru ve zvýšené míře a přibírat na váze.