5 DŮVODŮ PROČ JE ŽIVOT S ELEKTRICKÝMI SPOTŘEBIČI SNADNĚJŠÍ

4 TIPY NA DÁRKOVÉ LIKÉRY
1.9.2020
NOVÉ TIPY PRO PRANÍ RUČNÍKŮ
3.9.2020

Domácí elektrické přístroje nám šetří čas i práci. Jsou-li také šetrné k životnímu prostředí a ušetří rodinný rozpočet, je to ještě lepší.

O koupi nového domácího přístroje rozhoduje spousta faktorů. V prvním případě vás napadne to nejdůležitější - musím to mít? Potřebuji kuchyňského robota, když i kynuté těsto zvládnu rukama? Potřebuji napařovací žehličku pro příležitostné žehlení, když mám jednou týdně na krku koš prádla? Nebude mi sušička ovoce zabírat moc místa v kuchyni? A tak podobně. Když ale dáme stranou praktickou stránku věci a své pocity, většinou se shodneme na tom, že nákup nového pomocníka patří nakonec k dobrým rozhodnutím.

1  Váhání i zvažování pro a proti je vždy k dobru. Mezitím si ujasníte, co od přístroje očekáváte, kde nahradí vaši práci a ušetří čas, a v ne poslední řadě popřemýšlíte o tom, zda se jeho design shodne s okolním vybavením. Řeč je samozřejmě o přístrojích, pro které je zapotřebí udělat místo. Má-li např. kuchyňský robot dobře sloužit, musí být umístěn na přístupném místě a neustále připraven k činnosti. Mnoho těchto přístrojů skončilo nevyužitých, protože bylo pokaždé zapotřebí smontovat je a vytáhnout na světlo. Naštěstí se výrobci snaží o to, aby všechny chytré hrnce, pekárny, toustéry apod., vypadaly k světu a dělaly nám v domácnosti radost.

2  Spotřebiče vám budou věrně sloužit v okamžiku, kdy je budete využívat co nejčastěji. Můžete zatoužit po vaflovači, ale pokud si osvojíte jeden, dva recepty, uděláte si vafle skutečně jen občas. Zajímejte se o to, co všechno vám může přístroj nabídnout.

3  Drobné domácí spotřebiče - jako jsou například rychlovarné konvice, zmíněné toustovače nebo fén na vlasy, čas od času doslouží, a pak je docela s radostí vyměníme. Vždy zjistíte, že s novým přístrojem se zlepšil jeho výkon, ušetří více elektrické energie či se snáze udržuje. Navíc je opravdu příjemné udělat si občas radost.

4  U údržby ještě chvilku zůstanu. Kromě výkonu přístroje a jeho ceny, se o ni vždy hodně zajímám. Spotřebiče, které se obtížně demontují a myjí, jsou jen pro zlost. Jejich úkolem je ušetřit váš čas a ne ho prodloužit. K tomu patří samozřejmě výběr kvalitních materiálů i možnost, že většina součástí může skončit v myčce na nádobí.

5  U přístrojů tzv. do ruky jsou rovněž důležitá ergonomická kritéria. Vedle toho, že se vám např. ruční mixér skvěle drží, je ještě důležitá i jeho váha, s níž si dokážou vaše ruce poradit.

Pokud vás některý výrobek zaujme, rádi vám ho představíme na našem e-shopu. Právě teď probíhá akce, v níž můžete ke své objednávce nad 990 Kč získat beránkovou vestu zdarma.

Robin-Zaraguza-B

NÁŠ ROBIN NABÍZÍ


 

Ruční napařovač oděvů je určený pro vodorovné i svislé žehlení, které je bezpečné pro všechny běžné druhy látek. Odstraňuje zápach, viry, bakterie i roztoče, a oceníte ho v ranním shonu i na cestách. Zvlášť při dlouhodobém pobytu mimo dům - například v lázních, bude váš oděv vždy vypadat upraveně. Stálý výstup páry pro horizontální i vertikální napařování dokáže odstranit záhyby i na zavěšených záclonách a závěsech. Přístroj je lehký a skladný: RUČNÍ NAPAŘOVAČ ODĚVŮ, objem nádržky 100 ml.
Čerstvé pečivo kdykoli vás napadne vám nabídne domácí pekárna chleba. Vše podstatné vykoná za vás a vy se zatím můžete věnovat jiné činnosti. Pekárnu stačí naplnit ingrediencemi a vyzkoušet některý z receptů, které jsme pro vás vyzkoušeli (viz proklik obrázkem). Vedle výroby pečiva se těšte také přípravu džemů, nebo si jen nechte vyrobit kynuté těsto na koláče či na knedlíky. Objem nádoby je 2 litry: DOMÁCÍ PEKÁRNA S 12 PROGRAMY A ODLOŽENÝM STARTEM.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.