27.9.2016
Porcelán s modrobílým cibulákovým dekorem na mě vždy dýchne úpravností a čistotou. Líbí se mi, že prostřený stůl, dosud bez jídla, s ním působí bohatě a […]
26.9.2016
Těžko si lze představit snadnější a efektnější přípravu sladkého dezertu, než je čokoládové fondue. Jeho kouzlo však není pouze v rozehřátí tabulky čokolády. Vše spočívá v […]
23.9.2016
Podzim vkročil do ulic a pomalu se vkrádá do našich myslí. Alespoň u mě to tak funguje. Najednou vnímám pozitivně tlumenější barvy – a nevadí mi […]
22.9.2016
Pořídila jsem si sadu dárkových, jak já říkám – ochutnávkových skleniček. Jsou velké tak akorát, a hodí se na to, abyste mohli dát stranou maličko ze […]
21.9.2016
Zářijové růže jsou nejkrásnější. Alespoň mi tak připadají. Nějak si jich v tuto dobu víc vážím, protože vím, že ta nádhera bude brzy pryč. Naštěstí je […]
20.9.2016
24. 8.– 23. 9. Pokaždé, když si lámu hlavu, co koupit pěkného k svátku, narozeninám a oslavám nejrůznějšího druhu, představím si svého milého oslavence, co celý […]
19.9.2016
Asi se ptáte, co jsem to s tím docela normálně vypadajícím koláčem dělala? Nic, co byste neznali. Jedná se o koláč z okruhu francouzských moučníků clafoutis, […]
16.9.2016
Ne, ještě vám nechci připomínat podzim. Na listy hortenzií jsem koukala v záplavě slunce sedíc na lavičce u zmrzliny. Ačkoliv také pěstuji hortenzie, nějak mi uniklo, […]