24.1.2017
Na umělé květiny se dívám jako na dekorace. A ty mám ráda na všechny způsoby, tedy – proč ne z umělých květin, které v dnešní době […]
23.1.2017
Existuje celá řada těst na slané koláče. Pokud vám nestačí, že jsou chutné, a chcete se ještě k tomu vytáhnout nějakým méně obvyklým servírováním, pak vyzkoušejte […]
20.1.2017
To musím vysvětlit. Trošku jedu na vlně zázvoru, a tak mě momentálně zajímá vše kolem. Kromě toho mám moc ráda severské recepty na takovéto obyčejné sušenky, […]
19.1.2017
Zázvor patří k surovinám, které ochotně přispívají k tomu, abychom přežili zimu bez chřipek, případně k tomu, aby jejich důsledky alespoň zmírnily. V české kuchyni se […]
18.1.2017
Čas od času potřebuje každá kuchyně pořádnou generálku. Myslím, že je docela dobrý čas pustit se do revize kuchyňského nádobí. Je to takové docela uspokojivé hraní, […]
17.1.2017
Příbor je na stole tou nejdůležitější věcí bez níž se zkrátka nenajíme. Nevím, jak vy, ale já rovnám příbory na stůl nerada. Když je nás u […]
13.1.2017
Vždycky tak přemítám, kdo tyhle dobroty vymyslel. A s obdivem mu skládám hold. Dát si v lednu pesto z čerstvých bylinek, považuji za zjevení. Vím jen, […]