10.5.2021
Vařený pampeliškový med patří s jarem ke stálicím naší kuchyně. Můžete ho vyzkoušet také zcela bez vaření, kdy jsou účinky této bylinky nejsilnější.
5.5.2021
Běžně si v kuchyni vystačíte s klasickou bílou pšeničnou moukou. Zajímáte-li se více o zdraví, pečete chléb, nebo rádi experimentujete, pak je tu nepřeberné množství druhů mouky, které budí zvědavost.
4.5.2021
Med je vynikajícím antioxidantem a dokáže tělo očistit od nejrůznějších toxinů. Je mnoho důvodů, proč jej konzumovat každý den.
29.4.2021
Párový květináč na bylinky nesmí na jaře chybět ve vaší kuchyni. Kromě toho, že je praktický, vytvoříte z něj perfektní dárek.
28.4.2021
Vyměňte chemické čisticí prostředky za přírodní. Zjistíte, že to jde, a ušetříte své ruce i zbavíte se vdechování všech možných výparů.
27.4.2021
Milujete-li pole s planým mákem, zahradní kultivary rostlin, makovice plné zrnek a v konečném důsledku sladkou i slanou makovou kuchyni, sezona brzy začíná...
26.4.2021
Znáte červené brownies? Slibuji čokoládovou chuť, vláčnost a k tomu porci zdraví, to vše zabaleno po našem, do modrotisku.
22.4.2021
Sbírání špuntů od vína je prazvláštní zálibou a dělá to spousta lidí. Pokud jich nemáte dostatek, směle se poptejte přátel...