10 NEJVĚTŠÍCH LÁKADEL: DEKORACE, DÁRKY I NĚCO NA ZAHŘÁTÍ

VÁNOČNÍ KATALOG PRO VÁŠ ÚTULNÝ DOMOV JE TU!
11.10.2024
TIPY NA ZPRACOVÁNÍ SLADKÉHO ZELÍ: JAK HO ZKVASIT ČI ZAVAŘIT?
16.10.2024

Vše o pětinu levněji? Ano! Vyberte si z našich nejžádanějších produktů, které často seženete pouze v našich originálních kolekcích. Zapojte se do nákupů s časopisem Ona Dnes. Slevový kód ODP2024 platí nejen tady na e-shopu, ale i v kamenných prodejnách, které najdete v Plzni, Pardubicích a Hradci Králové.

Podmínkou slevy je nákup v termínu 14.–20. října 2024 nad 1 500 Kč. Slevy nelze sčítat ani jinak kombinovat. Další naše tipy hledejte právě zde.

Máte rádi dokonale sladěnou domácnost? My totiž ano a proto sestavujeme celé designové kolekce, které dodají domácnosti jednotný ráz. Z aktuálního katalogu v nich najdete třeba tenhle krásný set běhounu a 4 prostírání na jídelní stůl, které můžete doplnit povlaky na polštářky se shodným motivem.

Nemáte rádi ten pocit, když večer zaplujete do postele a povlečení je studené? Toho vás zbaví mikroplyšové povlečení. Na výběr máme celou řadu nejen zimních a vánočních, ale i květinových, geometrických nebo dětských motivů. Sada SRDCE, kterou vidíte na fotce, je jen jedním z nich a k dostání je opět v celé designové kolekci: sada povlečení na peřinu a polštář, sada povlaků na polštářky a prostěradlo. A pokud preferujete deky s beránkovou úpravou, tak tu v tomto designu máme taky.

Dost možná už v rámci nákupů s Ona Dnes pokukujete po vánočních dárcích, nezapomeňte ale, že jim přechází advent a k tomu patří adventní kalendáře. Letos jich máme v nabídce víc, jeden z nich je krásný dřevěný s podsvícenou vánoční scenérií, druhý je z pevného kartonu a s krásnými malovanými potisky. Papír je přitom dostatečně kvalitní na to, aby vám vydržel sloužit spoustu let! Třetí originální kousek je svítící dekorace s LED, kde se každý den rozsvítí jedno nové světélko.

Je vaše sedačka už stará a ošoupaná nebo ji dokonce „zdobí“ skvrny, které se nedaří vyčistit? Napínací potahy jsou skvělé řešení, které oproti pořízení nové sedačky vyjde výrazně levněji, nic není třeba nikam stěhovat a pohodlí svého prověřeného gauče či křesla si tak můžete užívat i nadále, natažené je budete mít za pár minut. Ty z nové kolekce Fuco jsou ekologické hned dvakrát: nejen, že se nevyhodí funkční nábytek jen kvůli estetické stránce, ale navíc jsou vyrobené z na dotyk velmi příjemné biobavlny. A 20procentní sleva s Ona Dnes tuto proměnu vašeho obýváku zlevní ještě víc.

Beránková deka NORA je jedním z prodejních hitů letošního podzimu a zimy. Díky ní si užijete pohodlí a luxusní hebkost a hřejivost této imitace norkové kožešiny, jejíž bublinkový tvar zaručuje nadstandardní lehkost a načechranost. Nabízíme ji v rámci naší decoDoma ORIGINAL COLLECTION, takže ji jinde než u nás nekoupíte, nabízíme k ní také povlaky na polštářky.

Chcete využít 20% slevu na maximum? Zamyslete se nad komfortem svého spaní – spousta lidí spí na proleželých, klidně 20 a více let starých matracích. K oboustranné matraci Viscofoam Duo nyní zdarma jako dárek dostanete prošívané peřiny s aloe vera v hodnotě 1190 Kč a se slevou s Ona Dnes např. na matraci šířky 80 cm ušetříte dalších 998 Kč, na šíři 160 cm to bude dokonce 1698 Kč. 

Co by to bylo za Vánoce bez světelných řetězů, že? Díky nazdobeným oknům je i průchod městem v pozdních odpoledních hodinách, kdy už ulice zahaluje tma, o dost optimističtější, rozzářená okna totiž dospělé potěší úplně stejně jako děti – a můžeme díky tomu rozdávat radost každému kolemjdoucímu. Ať už sáhnete po klasických pidi světýlcích nebo třeba těchto krásných domcích... (P.S.: A vaše nejmenší by mohl potěšit také tento speciální řetěz se svítícími dinosaury!)

Po jakém kusu nádobí se v zimě sahá ještě častěji než jindy? Po hrnku! Pořádný hrnek zahřeje ruce a teplý obsah nás prohřeje až do morku kostí. Tenhle keramický hrnek s vánočním motivem o objemu 300 ml nabízíme v sadě po 2 kusech (motivy mají hrnečky různé, všechny ale stejně vánoční), s sebou na adventní trhy vezměte o něco praktičtější vánoční plecháček o objemu 370 ml, ten se totiž ani cestou nerozbije (a vy ušetříte spoustu jednorázových kelímků). A pokud hledáte hezký dárek, tak omrkněte tyhle krásné hrnky s ponožkami se stejným vzorem. Pro dámy i pro pány!

Něžně cinkající korálky a mihotavý svit svíček, který ještě víc podkreslují stíny otáčející se vrtulky navrchu stromku, který české domácnosti zdobí už víc než půl století, to je zvonící stromek, jehož výrobu po několika dekádách před zhruba 10 lety obnovil Zdeněk Ševčík. Více si o příběhu této tradiční české dekorace můžete přečíst v článku Kde se vzalo, tu se vzalo andělské zvonění, ještě víc ale doporučuji si jej s 20% slevou nyní objednat!

Povlečení a beránkové soupravy Dual Feel naši stálí zákazníci určitě znají a i ti noví jej možná zahlédli v televizi. Z jedné strany má povlečení mikroplyšovou úpravu, která úžasně hřeje, z druhé strany je hebké mikrovlákno, které v případě potřeby zase ochladí. A protože je tento typ povlečení u nás opravdu velmi žádaný a milují jej děti i dospělí, máme v nabídce i dětské motivy, třeba Woodland s lesními zvířátky a Whisper s roztomilými houbami. Prohlédněte si celou kolekci Dual Feel, případně si projděte celou nabídku dětského povlečení, a to včetně motivů z oblíbených filmů a seriálů jako Tlapková patrola, Požárník Sam, Harry Potter nebo Prasátko Peppa.

Přečtěte si...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *