Blog

26.6.2024

5 TIPŮ, KTERÉ SE VÁM BUDOU O PRÁZDNINÁCH HODIT

Co nezapomenout na výlet? Jak si naaranžovat letní květiny? A co vyrobit z rybízu? Nejen tohle se dozvíte uvnitř článku.
24.6.2024

POLŠTÁŘE – TVŮRCI ATMOSFÉRY

Ačkoliv si můžete přečíst spoustu dobrých rad o zařizování interiéru, vaše představy se neřídí podle žádných pravidel. Obklopte se detaily, které hýčkají pouze vás.
21.6.2024

RAJČATA V ČERVNU: TEĎ SE ROZHODUJE O ÚRODĚ

Rajčatová sezóna je ještě daleko před námi, o úrodě se ale rozhoduje už dnes. Víte, jaké rostliny rajčata ochrání nebo jak je pěstovat na balkoně?
20.6.2024

APFELKUCHEN JE ŠŤAVNATÝ KOLÁČ S BLESKOVÝM RECEPTEM

Vláčné těsto vznikne díky zamíchaným a zapečeným kouskům jablíček. Připravíte ho naráz v jedné míse a to se uprostřed horkých dnů počítá.
19.6.2024

JAK SALÁT UDĚLAT POKAŽDÉ JINAK?

Máte doma misku rajčat, okurku a kousek ledového salátu? S těmito tipy už váš salát nebude nikdy nuda!
17.6.2024

VYTVOŘTE SI NÁRAMEK NA LÉTO

Nejlépe dopadne tvoření vyplývající z dobré nálady. Výsledkem může být třeba náramek, který vás bude provázet prázdninami.
14.6.2024

JAK UVAŘIT NEJLEPŠÍ RÝŽI

Jak uvařit nejlepší rýži, aby (ne)lepila, byla krásně načechraná a nebyla ani trochu rozvařená? Víme, jak na to – na plotně, v troubě i v rýžovaru či remosce.
13.6.2024

NEPEČENÁ ZEBRA SE ZÁBAVNOU PŘÍPRAVOU

Tenhle americký dortík zaručeně vyzkoušejte. Možná znáte jeho variantu z trouby, ale způsob bez pečení určitě láskyplně zařadíte do horkého léta. Vychlazený dezert chutná senzačně.