Blog

7.3.2017

4 TIPY NA MLETÉ MASO

Mleté maso může být velice snadno králem kuchyně. Pokrmy z něho vyrobené nejen výtečně chutnají, ale i zajímavě vypadají, protože jim můžete dát jakýkoli tvar. Když […]
6.3.2017

SVÁTEČNÍ ČOKOLÁDOVÉ LANÝŽE

Plechovou formu s růžičkami na výrobu pralinek potřebovat nebudete. Ale je tak pěkná, že ji můžete používat jako servírovací misku. Je fakt, že blížící se 8. […]
1.3.2017

NAPÍNAVÉ PROMĚNY

Pokaždé, když přijde radostná zpráva, že se něčí stará sedačka převlékla do nového, máme radost. Také ze svých domovů neradi vyhazujeme oblíbené věci… Právě přichází naprosto […]
28.2.2017

5 TIPŮ NA PLACKY NASLADKO I NASLANO

Zcela jistě neznám variabilnější pokrm, než jsou vláčné a skvělé placky, omelety, palačinky a spol. Můžete s nimi naložit, jak vás napadne. Zabalte do nich krém, […]
24.2.2017

MUFFINY SE ZAJÍČKY

Nápadů na vtipné servírování je dost, důležité je, aby vás nadlouho nepřipoutaly ke kuchyni.  Samozřejmě, když chystám něco pro nejmenší, tak si dám záležet. U sladkostí […]
23.2.2017

HRNEK JAKO DÁREK

Kdo by rád nedostal hrnek? Malovaný sympatický, na kávu nebo na čaj, podle toho, co pije obdarovaný nejraději. Když máte někoho rádi, chcete mu dát dárek, […]
22.2.2017

DOMÁCÍ ZAHRADNICTVÍ

Rozhodla jsem se, že se mnou těch pár pošmourných únorových dnů nezamává. Začala jsem oprašovat květináče, koupila si zeminu, a jsem na čekané, protože na oknech […]
21.2.2017

5 TIPŮ JAK VTIPNĚ SERVÍROVAT VEJCE

…těch způsobů je nepočítaně. Důležité je však vědět, že jíst vejce je zdraví prospěšné, a že to s tím cholesterolem není zas tak hrozné. K vejcím […]