Blog

16.2.2024

BARVOU ROKU 2024 JE NĚŽNÁ BROSKVOVÁ

Broskvové chmýří prý letos ovládne naše srdce i domovy, abychom se cítili lépe, dosáhli vnitřního klidu a měli empatii pro naše nejbližší. Co o ní ještě víme?
15.2.2024

JABLEČNÝ POHÁR SE ZÁZVOROVOU ŠLEHAČKOU

Dušená jablíčka patří do koláčů, naducaných buchet, k dozlatova opečenému kuřeti i do povidel. Jakmile má zima namále, je potřeba zužitkovat každý plod, který se začíná mračit.
14.2.2024

BÁBOVKOVÁ FORMA NA PEČENÍ I NA PARÁDU

V bábovkové formě můžete upéct bábovku stejně jako masovou roládu, ale kochat se jí můžete i v okamžicích, kdy ji využijete jako součást živé dekorace. S bábovkou hold není žádná nuda!
12.2.2024

JAK DAROVAT HRNEK ANEB DÁRKY Z LÁSKY

Ve středu slavíme svatého Valentýna, ale pokud s vyznáním čekáte na láskyplný máj, důvodů věnovat dárek je spousta po celý rok. Dobrý nápad se hodí ženám i mužům.
9.2.2024

PÉČE O NEPŘILNAVÉ NÁDOBÍ

Máte doma nepřilnavé hrnce a pánve nebo teprve zvažujete jejich koupi? S těmito tipy na jejich údržbu a používání vám vydrží roky jako nové.
8.2.2024

TRHANÉ VEPŘOVÉ MASO

Co jiného nachystat pro vyvrcholení masopustní hostiny, než pekáček plný masa? Chcete-li uctít návštěvu, neváhejte ani chviličku.
7.2.2024

NEJLEPŠÍ MAKOVÉ MOUČNÍKY, JAKÉ JSTE KDY OCHUTNALI

Mák do české kuchyně patří stejně jako buchty, martinské rohlíčky nebo makovec. Tyhle a ještě více receptů plných máku hledejte právě u nás!
5.2.2024

MASOPUSTNÍ PERNÍKOVÝ KOLÁČ S OŘÍŠKY A ŠVESTKAMI

Udělejte si vláčný perníkový koláč k snídani. Je rychlý a jednoduchý, přitom plný rozmanitých chutí. O masopustu ho vyšperkujte horkou švestkovou omáčkou s kapkou alkoholu.