24.1.2019
Med se používal odedávna jako sladidlo i pro jeho konzervační účinky prodlužující trvanlivost nejrůznějšího pečiva. Medový dort, který si dnes upečete, tuhle vlastnost mít nemusí. Během krátké doby po něm nezbude ani drobeček...
23.1.2019
Stalo se zvyklostí, že řada významných společností určuje v závěru roku barvu pro příští rok. Nejedná se o módní diktát, ale o jiný, svěží pohled na bytový design, poukazující na nový vývoj odlišující se od stávajícího.
22.1.2019
Kdyby vám náhodou docházely zásoby zavařeného ovoce, nezoufejte; je mnoho možností, jak i uprostřed zimy zase naplnit sklenice.
21.1.2019
Málokdo se doma obejde bez mrazicího boxu. Mrazení potravin se stalo nedílnou součástí vaření, protože nám šetří čas.
17.1.2019
Obalování řízků v trojobalu nepovažuje většina kuchařek za bůhvíjakou dovednost. Ale všechno chce své a mimoto se určitě shodneme na tom, že se přitom v kuchyni pořádně nadělá.
16.1.2019
Barevný soulad podvědomě přebíráme z přírody. Dojmy a pozitivní pocity si neseme v sobě a jejich odkaz se pak zcela přirozeně objevuje v našich domovech.
15.1.2019
Užít si zimu ve zdraví a dobré náladě znamená mít dobrou kondici. Fyzickému i psychickému zdraví nemalou měrou prospívá příjemné domácí zázemí.
14.1.2019
Pokud jste se přes svátky trochu rozmlsali, netrapte se tím, že na vás ze všech stran útočí reklamy o hubnutí. Místo diety si dopřejte zdravé mlsání.