Blog

24.5.2016

HRÁŠKOVÝ KRÉM V HRNKU

Talíř dobré polévky přijde vhod v každém ročním období. V mládí jsem polévkám moc nefandila, ale časy se mění. Když je mi zima, když se mi […]
23.5.2016

EGG CUPS

Samozřejmě bude řeč o vejcích se slaninou. Tedy o výtečné anglické snídani nebo skvělém předkrmu. V každém případě vám předkládám recept, kdy vykouzlíte efektní pokrm s […]
20.5.2016

UBROUSKOVÉ RŮŽE

Je spousta způsobů, jak efektně prostřít a nádherně naaranžovat ubrousky. Tento nápad se sklenicemi a růžemi patří k mým oblíbeným. Využívám ho tehdy, mám-li na stole […]
19.5.2016

BÁBOVKA S VÍNEM A RŮŽEMI

Bábovka je taková milá věc. Když vidím závěj cukru snášejí se nad pěkně tvarovanou homolí těsta, jsem ten nejromantičtější člověk na světě… Bábovka dokáže být suchá […]
18.5.2016

PRÁZDNINOVÉ CYKLOTRASY

Hýbat se a trošku sportovat je zdravé. Právě teď je správný čas na prověření veškeré sportovní výbavy. Jsem člověk nesportovní a kolo jezdec sváteční. Ale pohyb […]
17.5.2016

JAHODOVÉ TIRAMISU II

Historie této luxusní lahůdky se traduje od dob renesance. Jedná se o vynikající italský dezert, který se připravuje po celém světě podle různě upravených receptur. V […]
16.5.2016

TRHÁK ANEB TRHACÍ CHLÉB Z TOUSTŮ

V tuto chvíli se vám nesnažím podsunout představu něčeho výjimečného, ale nazvala jsem tak ochucený toustový chléb, hodící se jako chutná rychlovka k večeři nebo k […]
13.5.2016

ZDRAVÉ SVAČINKY I / NA TALÍŘ

Dnes jsem se zaměřila na nejedlíky. Na děti, které toho moc nesní, a kvůli kterým vznikla říkačka: za tatínka, za maminku, za kočičku… Protože jíme i […]