ZMĚNA JE ŽIVOT

MUFFINY Z PRVNÍCH JAHOD
8.3.2016
JARNÍ STŮL SE SOVIČKAMI
10.3.2016

Roky běží, a najednou zjistíte, že vaše sedačka potřebuje omladit. Je to dobrý nápad, protože s ní omládne celý interiér. Změna vás trošku inspiruje (myslím, že velmi příjemně) k tomu, abyste udělali pár dalších kroků a doladili okolí.

Pokud se ve vás ozývá něco podobného, udělejte si dobrou kávu, sedněte si tam, kde nejvíc odpočíváte a rozhlédněte se kolem. Zjistíte-li, že vaše proměny začnou od sedačky a křesel, vyzkoušejte napínací potahy. Pokaždé, když přijde radostná zpráva, že se něčí stará sedačka převlékla do nového, máme radost. Také ze svých domovů neradi vyhazujeme oblíbené věci… Na našem webu najdete tolik inspirace, že si nelze nevybrat.


RYCHLE ZMĚNÍ VZHLED SEDAČKY * SNADNO SE UDRŽUJÍ * VELKÝ VÝBĚR BAREV I VZORŮ * 

Zkusili jsme převléknout jednu bytovou situaci do čtyř variant. Podívejte se, co s interiérem udělají barvy a drobné změny tvarů nábytku i různé doplňky. Hlavní hvězdou byly samozřejmě napínací potahy, které hravě spolknou jakýkoli tvar sedačky i křesel, a propůjčí jim úplně nový povrch.


pohovka_pred

Možná právě takhle vypadá vaše sedačka.  Je trošku unavená časem, omšelá od dětí, domácích zvířátek, od návštěv i běžného života. Ale je vaše a máte ji rádi. Máte na ní vysezené své místečko, po ruce lampu na čtení a večer se těšíte na klid u pěkného filmu. Snadná pomoc, oblékněte ji do nového.
pohovka_oranz

Moderní styl  Velkorysé optické vzory, sjednocené výrazné barvy, přímočarost. To je trend, který si vybere každý, komu vyhovuje být stále v pohybu. Červené a oranžové tóny nabíjejí energií, ale sedí na klidném základu, z něhož je možné rukou mávnutím vytvořit zcela jiný dojem. Představte si v interiéru například zelené doplňky nebo šedomodrou (mimochodem je to barva sezony), která styl odvede do elegance. Potahy UNIVERSO nebudou mít s barvami problém.

pohovka_smetana

Fresh  Čerstvost, šťavnatost, to je styl jemných bytostí, které doma touží po romantice, harmonii a odpočinku. Krémovým barvám potahů GLAMOUR sluší zeleň a růžové tóny, od starorůžové, po výraznou cyklámen. V každé barevné škále je pamatováno na klid i na větší míru vzruchu. Barvy si vybíráme podvědomě. Určitě nedejte na módní hesla z reklam. Vybírejte svým citem a pak se nemůžete zmýlit. Doma vám bude vždy dobře.

pohovka_caffe

Uhlazenost, elegance  To je heslo interiéru, který vás bude bavit i za deset let. Trošku pánský styl, troška příjemného konzervatismu anglického stylu. Kvalitní nábytek, robustní plochy přírodních materiálů, výrazné struktury textilií, to vše nádherně harmonizuje s potahy CAFFE. Jednobarevné plochy lze rozehrát i bez velkých kontrastů. Tento styl je víc, než praktickým řešením interiéru. Vyzkoušejte i jednobarevné strukturované potahy Grafiti. 

pohovka_ruze

Retro  Trošku bláznivé, trošku výjimečné romantikou, může být výrazným mixem všech stylů, které máte rádi. K potahu FABIOLA s tradičním gobelínovým vzorem si klidně dejte na zeď jemné tapety s lístečky, nebo černobílé plakáty. Tady je dovoleno vše. Jsou to vaše čtyři stěny, s kterými můžete naložit podle chuti. Tyto potahy už bohužel máme vyprodané, ale prohlédněte si nejnovější kolekce tureckých potahů CIKCAK nebo CASTELO.

Potahy můžete mít s trochou štěstí i zadarmo. V případě, že si je koupíte, nechte nám na e-shopu recenzi a máte možnost získat peníze za nákup zpět. A nebo nám je vyfoťte, pošlete a my každý měsíc vybereme jednoho výherce, který získá potahy zdarma. Tady je fotogalerie předchozích soutěžících.

Musím říct, že jsme si focení s kolegyní Terezou a fotografem Janem, užili. Kdy se vám to stane, abyste si během jednoho dne mohli vyzkoušet čtyři styly a pocítit na vlastní kůži, jak by se v kterém bydlelo. Nutno podotknout, že jsme si každý vybrali odlišnou variantu. A přesně o tom je život. I vy se obklopte barvami a předměty, s kterými je vám dobře!

6 Comments

  1. JOSEF PEJŘIL napsal:

    NEVÍM,JESTLI JSEM TO POSLAL DOBŘE TAK TO RADĚJI OPAKUJI.RÁD SE ZŮČASTNÍM VAŠÍ SOUTĚŽE,MÁME DVA DOMÁCÍ MAZLÍČKY TAK JDE NA SEDAČCE VIDĚT OPOTŘEBOVÁNÍ.URČITĚ BYCH MĚL Z VÝHRY POTAHŮ RADOST.TET SI JEN DRŽET PĚSTI AT MÁM NA VÝHRU ŠTĚSTÍ.

  2. Kupkova Ivana napsal:

    Rada se zucastnim,protoze mame kocicku,pejska a dve prasatka a to jsou nase dve deti.Sedacka proto vypada jako z chlivku.Uvitam vyhru,aby vylepsila nase bydleni

  3. Jana napsal:

    Pane Pejřile, fotku své šedé sedačky jste poslal dobře, můžete se podívat na http://www.darekzafotku.cz. Pěsti určitě pomáhají a já Vám také přeji štěstí!

  4. Jana napsal:

    Paní Kupková, také Vám držím palce. Musím říct, že se na Vaši fotku těším, třeba nám nafotíte své mazlíčky!

  5. Lenka napsal:

    Dobry den, sedačka, která je naší babičky by zasloužila oživit. Vnoučata už jsou sice dospěla, ale pravnoucata jsou ratolest nezbedna a na sedacce je to znát.

  6. Jana napsal:

    Dobrý den, paní Lenko, našla jsem Váš příspěvek na soutěžních stránkách. Takže je vše v pořádku a nezbývá, než držet palce. Hodně štěstí přeji!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.