ZAHRADNÍ SOLÁRNÍ OSVĚTLENÍ

ÚDRŽBA A ČISTĚNÍ MATRACÍ
11.8.2021
5 TEXTILNÍCH NÁPADŮ NA DÁRKY I DO DOMÁCNOSTI
14.8.2021

Solární osvětlení je velmi levnou možností, jak osvětlit zahradu, vchod domu, pergolu k večernímu posezení i balkon. Energii platit nemusíte, obstará ji za vás zářící slunce.

Nabídka zboží se neomezuje pouze na stolní lucerny, ale vybrat si můžete ze závěsných světýlek nebo lucerniček se zapichovacími sloupky, jimiž lze osvětlit příjezdovou cestu nebo okrasné jezírko. Osvětlení je šetrné k životnímu prostředí a pomocí solárního panelu proměňuje sluneční světlo v elektrickou energii, aniž by vás v terénu vystavilo překážkám v podobě dobíjecích drátů.

Kromě estetického hlediska jsou solární světelné zdroje i bezpečnostním prvkem. Pokud máte ve zvyku pohybovat se kolem svého domu v nočních hodinách, víte nejen kam šlapete, ale světlo může rovněž upozornit na cizí osobu pohybující se prostorem, případně ji odradit. Výhodou zapichovacích světel na tyčích různých délek je navíc to, že je můžete libovolně přemístit tam, kam potřebujete. Pořádáte-li zahradní party, pak je např. z příjezdové cesty přemístěte do prostoru, kde sedíte. 

Solární osvětlení působí krásně zkombinujete-li ho se svíčkami nebo hořícími loučemi, uplatníte také světelné řetězy na elektřinu. To vše dodá vaší zahradě neopakovatelnou atmosféru, na niž budete vzpomínat po celou zimu.

PŘES DEN SE LUCERNA NABÍJÍ

003

Večerním osvětlením prodloužíte svůj pobyt na čerstvém vzduchu. Posezení na terase, nebo uprostřed zahrady ohraničené světlem, vytvoří další obytný prostor, který lze obývat mnoho měsíců v roce. Přitom je vhodné zdůraznit přístup a zejména schůdky lampou, která vás bezpečně doprovodí na místo. Umělé osvětlení také hezky oživí temné kouty, které vypadají smutně. V noci jim dokáže vtisknout až magický nádech. Rovněž osvětlením balkonu prodloužíte jeho využitelnost za letních večerů. 

Romantickou solární lampu STRIPES nechte po celý den nabíjet. Je vybavena solárním panelem se zabudovaným aku článkem, který je třeba vystavit slunečním paprskům. První dobíjení trvá déle, ale následně stačí lucernu každodenně ponechat na denním světle, aby se rozsvítila ihned po setmění. Speciální žlutě zabarvené LED diody s problikávajícím světlem imitují světlo svíčky. Zpříjemní vám atmosféru večeře pod širým nebem a vy tak budete moci zůstat v zahradě i poté, až se zešeří.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.