ZAHRADA USPOKOJÍ VŠECHNY SMYSLY

BABSKÉ RADY DO NAŠEHO STOLETÍ
20.5.2020
VOŇAVÝ ŠEŘÍKOVÝ SIRUP
25.5.2020

Smysluplné nástroje udržující dobrou mysl a pevné zdraví si vytváříme sami. Patří k nim i práce a odpočinek na zahradě.

Péče o živé rostliny má pozitivní vliv na náš organizmus. Dalo by se říct, že jeden organizmus prospívá druhému, a to je v přírodě docela běžné. Regeneraci na sobě cítíme pokaždé, když se z přírody vracíme. Jsme příjemně unaveni a spokojeni. Dotýkat se rostlin, pečovat o ně, nebo je jen pozorovat jak rostou, to vše patří k požitkům, které zná každý, kdo s láskou opatruje svou zahradu.

Práce na zahradě může patřit k bezvadné rehabilitaci na čerstvém vzduchu, ale občas se potýkáme i s namáhavou prací. Stojí za to využít k ní pomůcky a nástroje, které ji ulehčí. Praktické klekačky, vozíky a lehounké koše na zahradní odpad jsou skladné, šetří naše tělo a dokážou dlouho sloužit. Nakonec nás čeká ještě jedna činnost, která nás neskonale těší - a to je odpočinek. Zpříjemněte si ho jak jen to jde. K dispozici se nabízejí pevné i textilní houpačky a slunečníky pro prosluněná místa, polstrované sedací polštáře, s nimiž se lze vydat i do chladnějšího počasí a určitě si udělejte čas na grilování i setkání s přáteli, která nám v poslední době chyběla.

Zahradničení lidi zvláštním způsobem spojuje. Rozkvetlou zahradou potěšíte sousedy a můžete se rozdělit o výpěstky i dobré rady, co si pořídit k usnadnění práce, nebo jak zavařit na zimu. Radostí vám dá zahrada bezpočet.

Elektrický multifunkční likvidátor plevele vám umožní zbavit chodníky a cestičky otravného plevele. Teplo vycházející z trysky přístroje zničí plevel díky extrémně vysoké teplotě až ke kořenům. Inovativní řešení a design umožňuje přesné zaměření na dané místo bez rizika poškození okolních rostlin. Přístroj však dokáže spoustu dalších věcí - poslouží jako horkovzdušná pistole, podpalovač grilu a rozmrazovač: MULTIFUNKČNÍ LIKVIDÁTOR PLEVELE S BOHATÝM PŘÍSLUŠENSTVÍM.
Zvláště pěstování květin přináší pohodu. Když rozkvetou, jsme náležitě pyšní. Každá rostlina má odlišnou frekvenci zalévání, záleží na tom, zda je v hliněném květináči, který rychleji vysychá, nebo v plastu, v bytě či na zápraží. Se zaléváním vám pomůže speciální hydrogel, který rostlinám vytvoří v květináči, truhlíku i na záhonku ideální prostředí tím, že zpomalí vysychání. Speciální složení hydrogelu zabraňuje zemině rychle vyschnout a tím prodlouží intervaly zavlažování. Aplikace je jednoduchá, stačí uložit množství gelu velikosti vlašského ořechu do zeminy pod rostlinu: HYDROGEL PRO VÝŽIVU ROSTLIN A ZPOMALENÍ VYSYCHÁNÍ, objem 500 ml.
Pevné sedací polštáře s vysokým polstrem zpříjemní sezení doma na zemi, ale příjemně je využijete také v letních měsících při stolování na zahradě nebo posedávání venku při pikniku a grilování. Polštáře mají praktické ucho pro přenášení, takže si je snadno odnesete, kam je třeba. Kvalitní bavlněné potahy společně s pevnou bavlněnou výplní zajistí dlouhou životnost. Polštáře nabízíme v různých barvách buď samostatně, nebo si lze pořídit cenově zvýhodněnou sadu 4 kusů: SEDACÍ POLŠTÁŘE DUO UNI, 45 x 45 x10 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.