ZAHRADA PRAKTICKÁ I PRO ZÁBAVU

6 TIPŮ NA ZPRACOVÁNÍ PŘEBYTKŮ ZE ZAHRÁDEK
6.8.2019
MÁSLOVÝ RYBÍZOVÝ KOLÁČ S KRÉMEM
9.8.2019

Zahrady odrážejí dobu, ve které žijeme. Stále více potřebujeme relaxovat a být s rodinou pospolu. Když zbývá čas, odreagujeme se zahradními pracemi a pěstěním rostlin. Ke všem činnostem jsou důležití ti správní pomocníci.

Jste-li šťastnými majiteli zahrady a stojíte před vznikem její tváře, máte vskutku o čem přemýšlet. Přijměte laskavé rady sousedů, přečtěte všechnu dostupnou literaturu, ale pak si v klidu rozvažte, k čemu bude vaše zahrada sloužit - zda hledáte klidné útočiště, venkovní jídelnu, místo pro zahradní večírky, či potřebujete dětské hřiště? Nejspíše zjistíte, že potřebujete od všeho kousek.

Nejlepší je, že tahle zelená láska vás nepustí do konce života, a konec konců, ani vám to nedopřeje. Počítejte s tím, že se na vás sesype celá řada informací o tom, jak si veškerou práci usnadnit, a jak je těžké najít si volno jen pro sebe a pro odpočinek. Léto je v plném proudu, takže v tuto chvíli především odpočívejte. Pořiďte si pohodlný zahradní nábytek, lavičky a polstrovaná lehátka, pozvěte přátele na piknik i na grilování. A až dojde na práci, přizvěte si k ní pár praktických pomocníků, které rovněž naleznete na našem e-shopu.

Podložky pod nohy stolů a židlí potřebujete v případě, že vám vadí vytlačené dolíky v pracně pěstěném trávníku. S každým pohybem nábytku po zahradě přibývají rozbitá místa a vám vrásky na čele. Praktické podložky pod zahradní nábytek tento problém vyřeší jednou provždy. Zamezí nadměrnému poškození trávníku, protože nábytek ukotví na místě a zajistí mu vyšší stabilitu: ZAHRADNÍ PODLOŽKY POD STOLY A ŽIDLE, sada 4 ks, plast, 129 Kč.
Závěsný držák je jen malou ukázkou pomůcek, které vám zpříjemní pobyt i práci na zahradě. Držák lze díky rukojeti použít k přenášení hadic, k upevnění prodlužovacích kabelů na policích i stěnách v dílnách a zahradních domcích. Pověsíte tak houbařské košíky i věčně se kácející násady nebo rukojeti nářadí. Pořiďte si jich dostatečné množství: ZÁVĚSNÝ ZAHRADNÍ DRŽÁK, sada 2 ks, 139 Kč.
Pokud jste se dosud nerozhodli pro grilování, ochutnejte někde u sousedů, a určitě do toho půjdete také. Pořiďte si jednoduchý gril a vyzkoušejte prima pocit vaření pod širým nebem. Úsporný zahradní gril WOOD vám bude dobře sloužit. Je vybaven zástěnou proti větru, praktickým velkým roštem a 3 prostornými policemi pro odkládání masa či grilovacího náčiní. Pomocí koleček ho můžete čas od času přemístit tam, kam potřebujete: ZAHRADNÍ GRIL HAPPY GREEN WOOD II, smaltovaná vana 53 x 33 cm, celková výška 70 cm, 949 Kč.
Stříbrné solární lampy DREAM si užijete v každém koutě zahrady. Můžete je zavěsit do větví, postavit na stůl i zapíchnout mezi květiny a keře. Poté co je aktivuje sluneční svit, lampy vyzařují měkké barevné světlo, které se pozvolna mění z jedné barvy do druhé (podívejte se fotografie, k nimž se prokliknete obrázkem), případně je můžete nechat svítit pouze bíle. Díky tomu, že lampy využívají solární energii, nebudou vás nikde obtěžovat žádné kabely. Kromě těchto lamp naleznete na našem e-shopu celou řadu reflektorů se solárním výkonem: SOLÁRNÍ LAMPY DREAM stříbrné, sada 2 ks, 799 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.