17 NOVINEK Z PODZIMNÍHO KATALOGU

BYLINKY NA ZIMU I / SUŠENÍ A SOLENÍ
29.8.2016
UTĚRKOVÉ PROSTÍRÁNÍ S PSANÍČKEM Z UBROUSKU
31.8.2016

A je to tady. Máme nový podzimní katalog! Najdete v něm spoustu dobré nálady, protože se snažíme vklouznout do babího léta jemně a polehoučku, abychom nezaplašili poslední doteky léta, které se stále hlásí o slovo teplem a bouřkami.

Ještě máme chuť na meloun a na výlety, a tak si tu náladu ve svých domovech prodlužme. Mám na to jednoduchý recept. Ponechávám kolem sebe pastelové barvy a kousek romantiky v dekorech nádobí, na ubruse a pod., aby případné nastupující podzimní nálady nebyly moc tísnivé. A kdyby se přece jen nedařilo, pak je potřeba si honem něco koupit pro radost.

Když mi moje kolegyně Terezka posílala elektronicky nový katalog, povzdechla si: „…to zas nevím, co si pořídit dřív!“ Já taky. Jenom se podívejte na malou ochutnávku, kterou jsem vám připravila. Něco praktického (nepřehlédněte rozšířenou nabídku Světa potahů), něco potřebného (nejspíše pro běh domácnosti, do ložnic i na parádu do kuchyně), něco pro radost (jistě vám neunikne nová efektní bižuterie).

Katalog si můžete kdykoli prolistovat na našem webu (elektronická verze je hned vedle loga), ale pokud si ho chcete užít v klidu u kafe, objednejte si zdarma jeho tištěnou verzi.

Vybírejte rychle, do 11. 9. dostanete k objednávce nad 990 Kč ještě dárek zdarma. Je to vesta, která je ze stejně úžasného materiálu, jaký je na beránkových dekách.

podzim_mix

1  PLETENÉ TRENDY  Samozřejmě v katalogu naleznete nejrůzněji uplatněné úplety, ale musím vás upozornit na praktické koše a košíčky z plastu, jejichž dekor si vypůjčil copánkové vzorky z pletáže. Mám tyhle přesmyčky ráda; účel věcem zůstává, a samy o sobě domácnost hezky zdobí.

2  BERÁNKOVÉ NEBE  Nemůžete přehlédnout nabídku beránkových přehozů s polštáři. Jsou podšité hebkými vzorovanými textiliemi, jejichž dekory zahrnují ornamentální i severské motivy, dokonce káro ve vánočních barvách. Mojí srdeční záležitostí jsou samozřejmě velké růže v podzimních odstínech.

3  SVĚT POTAHŮ  decoDoma je největším prodejcem napínacích potahů na křesla, sedací soupravy i židle. Chystáte-li se na renovaci staršího nábytku, určitě si vyberete. Věnujte pozornost názorným videím i instruktážím, které vám pomohou s rozhodováním, který typ potahu je pro vaše zařízení nejvhodnější. S nabídkou barev a vzorů už si musíte poradit sami. Je jich totiž spousta.

4   ABY SE VÁM DOBŘE SPALO  Ložnice v novém, to je vždy příjemná změna. Už jsem měla vybrané povlečení, a jsou tu další vzory. Trošku mi to zamíchalo kartami a musím zvažovat nanovo. Možná, že budete mít podobný problém :o)

5  DO KUCHYNĚ  Tak tam se mi už vážně nic nevejde. Ale – tu profesionální formu na dort prostě vyzkoušet musím. A na zelí se také chystám už od loňska a tady je šikovný kameninový hrnec – co ta úžasná červená litinová pánev??  S olivovým dekorem, který můžete mít na porcelánu, na nerezovém chlebníku, na hrncích, jsem si už krásně užila a brzy vám předvedu výsledek na fotkách i s receptem na naložené olivy.

6  BIŽUTERIE  Nové kousky mě moc potěšily. Jsou aktuální a vedle barevných kamenů můžete sáhnout po decentnějším zlatém kovu. Až opustíte svou sympatickou domácnost, ať vám to sluší.

Přeji vám snadnější výběr, než nás s Terezou čeká!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.