* VÝPRODEJ POKRAČUJE *

4 SUPER NÁPOJE NA HORY
23.1.2018
HRUŠKOVÝ ŠTRÚDL S MARCIPÁNEM
25.1.2018

Leden je neodmyslitelně zasvěcen slevám. Ne jinak je tomu na našem e-shopu, kde je spousta dalšího zboží, které vám ušetří domácí rozpočet.

K vylepšování domácnosti patří bezesporu nákup nových věcí přinášejících každodenní užitek či komfort bydlení, a také věci praktické, které dopomohou k snadnějšímu úklidu, roztřídění drobností, opravám a pod. Zlevněné zboží je obsaženo ve veškerém sortimentu, nezapomněli jsme ani na kuchyň, krásu a zdraví. Vybírejte, protože počet kusů se mění každou hodinu. Výrobky naleznete na e-shopu v následujících kategoriích, takže se snadno zorientujete:

  • Domácnost a úklid – Tady objevíte jak ruční vysavač Orava, atraktivní prkno na žehlení se zásuvkou, ale například i růžový koš na odpadky. Možná si pořídíte praktickou tašku na nákupy, která vám bude nejenom sloužit každý den, ale bude vám i slušet.
  • Bytový textil – Tak například žakárové záclony hodící se na balkonové okno najdete se slevou 300 Kč; 700 Kč ušetříte za oboustranné deky Ipala s povlakem na polštář. Pokud potřebuje výrazné osvěžení i vaše koupelna, mrkněte na kolekci koupelnových předložek v různých barvách a tvarovém provedení. Pak už stačí jen přidat ručníky ve shodných odstínech; proměna bude dokonalá.
  • Ložnice – Ložnici snadno převléknete do jarních pastelů díky novému povlečení. Vyzkoušet můžete rovněž i vám dosud neznámé materiály, například satén či mikrovlákno. Za úvahu stojí též oboustranné přehozy na postele Elizabeth – v oříškové, šedé a černé barvě, díky nimž bude vaše ložnice stále pěkně uklizená.
  • Vybavení kuchyně – Zde zcela jistě zaměstnáte šikovné termomísy pro uchování teplých a studených jídel. Pokud jedete na hory, kde máte soukromé zázemí, vezměte si s sebou třeba porcelánové hrnečky se zimním dekorem nebo bylinné čaje podle znamení horoskopu, hodící se jako malá pozornost. K chystaným dárkům v nejbližší době může patřit také kuchyňská váha, rychlovarná konvice nebo tlakový hrnec.
  • Obuv, oblečení a doplňky – Máte chuť koupit si něco jen a jen pro sebe? Co třeba teplounké bačkory a pantofle, v kterých vám bude blaze? Řada výrobků je kombinovaná nenahraditelným ovčím rounem. V této kategorii zboží naleznete také nabídku atraktivní bižuterie.
  • Krása a zdraví – Bylinkové masti, teploměry, či bandáž pro správné držení těla, to je jen malý výčet z praktické nabídky zboží, které často potřebujeme proto, abychom se lépe cítili. Doufáme, že naleznete přesně to, co sháníte.

A ještě něco – výhodný nákup se může týkat i vykrajovátek nebo vánočních dekorací. Vánoce budou vážně letos zas :o)


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.