VINYLOVÉ UBRUSY NĚCO VYDRŽÍ

KOBERCOVÉ NÁŠLAPY NA SCHODY
17.7.2019
BORŮVKOVÉ NEBE ANEB BÍLKOVÝ BÁBOVKOVÝ VĚNEC
22.7.2019

Vinylové ubrusy se poperou s vlhkostí, povětrnostními vlivy na zahradě i s nejrůznějšími činnostmi doma, při kterých není nouze o nějaké to zašpinění.

Perfektně ochrání každou stolní desku, pracovní ostrůvek v kuchyni i koberec v dětském pokoji, kde se usadí děti k malování. Dost malérů bývá i při rozdováděných dětských oslavách. Pokud se vám nepodaří vyhnat děti do zahrady, nic nezkazíte tím, když jim prostřete na ubrusu z PVC. Hezké květinové dekory nebo puntíky vypadají naprosto pohodově.

Do zahrádky zase můžete zaparkovat vyřazený stolek, který poslouží k přesazování rostlin, k odkládání zahradnického nářadí i kropicích konví. Také na balkoně je třeba přechovávat rezervní květináče, nemluvě o letnění pokojovek, na které může blahodárně zapršet.

Současné vinylové ubrusy už nemají nic společného s nepoddajnými materiály, které známe z minulých dob. Ubrus nechte nejprve vyrovnat - nejlépe na něj zapůsobí teplo u okna nebo přímo venku. Jemně povrch zatižte a materiál nechte odpočinout. Pokud vám nevyhovují rozměry ubrusu pro daný záměr, pak není nic jednoduššího, než vzít do ruky tužku, pravítko a nůžky. Jen romantické ubrusy lemované krajkou by měly být akorát.

Celou nabídku vinylových ubrusů a praktického prostírání naleznete ZDE.

PŘIŠEL ČAS ZAVAŘOVÁNÍ

pvc1
Asi mi dáte za pravdu, že zavařování je práce, u které se upatláte vy i kuchyně na výbornou. Perfektním řešením je vinylový ubrus, pokud možno co největší. Pak už si nemusíte dělat žádné starosti. Ubrus nakonec opláchněte vodou, a je uklizeno. Ubrus s růžemi, na kterém jsem zápolila s ovocem, je zakončen romantickou kraječkou, a zakryje i rozměrný stůl. Cena je víc jak příznivá (do e-shopu se prokliknete obrázkem), takže si ho určitě pořiďte také.

VINYLOVÝ UBRUS DO ZAHRADY

pvc3
Ubrusy s dekorem slunečnic máme ve dvou provedeních - s kraječkou i bez. Pokud ubrus umístíte na zahradní stůl, nezapomeňte ho zabezpečit proti větru. Postavte na něj těžší květináče, aby vydržel na místě. Zafunguje jako pláštěnka proti dešti a vytvoříte si tak příjemný pracovní ostrůvek, u něhož se můžete kdykoli zastavit pro trošku občerstvení, a kde zaručeně vždycky najdete zahradnické nůžky a nářadí, které se s oblibou schovává v záhonech.

ZAHRADNIČENÍ V BYTĚ VÁS NEZASKOČÍ

pvc2
Vinylovým ubrusům nevadí špína ani voda. Pokud je neroztrhnete něčím ostrým, pak se pod ně vlhkost nedostane. S oblibou je můžete využívat k ochraně pracovního stolu, na němž jste se právě rozhodli zahradničit. Po práci všechny nečistoty jednoduše setřepete a umyjete. Ubrus vám bude sloužit velice dlouho a s květinovým dekorem a paspulkovým lemem bude vaší kuchyni bezesporu slušet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.