VESELÉ VELIKONOČNÍ PUNTÍKY

7 POTRAVIN PRO BOJ SE STRESEM
24.3.2020
OBLEČENÉ KUŘE SE ŠPENÁTOVÝMI KNEDLÍKY
26.3.2020

S jarním úklidem souvisí i plánování, co kde kolem sebe vylepšit. Kromě zvažování praktických hledisek si pořiďte něco nového jenom pro radost.

Všichni věříme, že nás velikonoční svátky zastihnou v lepších časech. Momentálně nám k jarnímu úklidu chybí správný popud, nehledě na to, že je správnější více odpočívat. Nucený odpočinek lze využít mnohým způsobem. Aktivně i lenošivě, s dětmi a společnými hrami, cvičením, úklidem své mysli i zmíněným úklidem svého okolí. Každopádně je pozitivní mít před sebou něco hezkého.

V tuto chvíli se nabízí trochu víc času na přemýšlení o nových barvách a vzorech domácího interiéru. Posuďte zda vaše sedačka nepotřebuje nový kabát v podobě jednobarevných napínacích potahů, které schovají vše, co schovat mají, případně si okna zkrášlete bělostnými záclonami či barevnými závěsy. Váháte-li nad vzory drobnějších doplňků scházejících v prostoru, pak je tu hravý puntík překypující svěžestí. Může být drobný a nenápadný, okatý a robustní, nebo se jen projeví jako vlídný společník ostatních materiálů. Zůstaňte ráno o chvilku déle v posteli, a udělejte si bezvadnou snídani. Inspirace přijde úplně sama...

Dekorační závěsy mají za úkol vytvořit hezký rámec kolem oken. Nejsou tedy tak široké, aby okna zcela zastínily, ale máte-li v dosahu například psací stůl nebo televizi, dokáží vytvořit stinný kout. Pokud byste si přáli provázat vzor závěsů s dalšími doplňky - jako jsou polštářky různých tvarů, podívejte se na e-shopu na celou kolekci zboží s označením LYNA. Kombinovat lze i výrobky v sólo béžových tónech. Závěsy imitují ruční práci a jsou vyrobeny z kvalitní směsi bavlny s polyesterem zaručující menší mačkavost a snadnější údržbu při praní a žehlení. Pro zavěšení slouží narážecí kroužky o průměru 4 cm, díky nimž bude závěs pravidelně vytvarovaný. Dodáváme je samostatně nebo jako párovou sadu: DEKORAČNÍ ZÁVĚS LYNA, 140 x 260 cm.
Puntíkovaný pelíšek pro vaše miláčky skvěle doplní moderní interiér. Můžete si vybrat z mnoha variant a vzorů, ale puntík je puntík :o) Pelíšky jsou ušity ze 100% bavlny a vybaveny nepromokavým dnem, které lze vyjmout a častěji vyprat. Výplň tvoří silná vrstva dutého vlákna. K výběru máme pelíšky od rozměrů S až po XL. Doporučené praní je možné na 30 °C: PELÍŠEK PUNŤA, vnější šířka 50- 90 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.