VÁNOCE V POSTELI

S CUKRÁŘSKÝM SÁČKEM ZA EFEKTNÍM POHOŠTĚNÍM
13.11.2018
HORKÁ KRÉMOVÁ ČOKOLÁDA S PERNÍKOVÝM KOŘENÍM
15.11.2018

Ložnice je místem příjemného odpočinku. Kdy ho budete potřebovat víc, než po předvánočním shonu? Svou ložnici si vybavte včas tak, aby byla nejen pohodlná, ale i útulná.

To by bylo, říkáte si.... zůstat pár dnů v posteli, u pohádek, a se snídaní v čerstvě povlečených peřinách. Většinou tohle období odplyne, jakmile skončí ranní nájezdy dětí nadšeně budících rodiče, že už by se mohlo něco dít. Moc ráda na to vzpomínám. V každém případě se ptám - není právě čas, naservírovat si trochu pohody jenom pro sebe?

Ložnice je místem, kam nevodíme návštěvy, kde je kus našeho nejintimějšího soukromí. Očekáváme zde klid a žádný rozruch. Ale všeobjímající Vánoce prostě nemůžete nechat čekat na prahu. Nechte je lehounce proběhnout kolem vás a užijte si usínání v prostoru s nevtíravou výzdobou, s doteky světýlek a vůněmi, které patří pouze v tento čas k nejkrásnějšímu svátku v roce.

Pro hezkou vánoční atmosféru není třeba dělat víc, než obvykle děláte. Prostor ložnice nejvíce odekorují textilie, především lůžkoviny a zajímavý přehoz. Dekory motivované sněhovými vločkami, tradičními nebo rozpustilými vánočními symboly či červenobílými puntíky vypůjčenými od muchomůrek, dodají tu správnou náladu. Umytá okna dozdobte dekoracemi ve shodném stylu, a nezapomeňte si připravit teplé bačkory pod postel. Bude vám blaze a Vánoce mohou vstoupit bez váhání...


Není třeba podléhat módním trendům, i tak vás vánoční motivace může dovést k barvě překypující elegancí. V tuto chvíli jemné zelené tóny nádherně doladí prostor vaší ložnice, a vytvoří základ pro další dekorace v kombinaci dřeva a skla: MENTOLOVÝ PŘEHOZ NA POSTEL AXEL, MIKROVLÁKNO, V 7 ODSTÍNECH, 995 Kč.
Je to tak. Představte si tyto lůžkoviny na útulné chalupě plné rustikálního vybavaní i v pastelově lakované ložnici ve venkovském stylu. Kostka nepůsobí prvoplánově vánočně, takže takové povlečení můžete prakticky využívat po celý rok. Ložnici lze doladit jak v zelených tónech, tak i v duchu čistě přírodních matriálů: BAVLNĚNÉ LOŽNÍ PRÁDLO ALEXIA, V KLASICKÉM PROVEDENÍ I PRO FRANCOUZSKOU PŘIKRÝVKU, OD 649 Kč.
Pro vás, kdo milujete Vánoce, je tu řada tradičních vánočních nebo zimních vzorů. Jistě nebudete litovat, že investujete do prádla, které pak leží celý rok ve skříni. Mám to také tak. Když pak převléknu domácnost do zimních ubrusů, ručníků a ložního prádla, zažijeme každoročně to kouzlo změny a výjimečnosti tohoto času. Tenhle krásný pocit si nenechám vzít: FLANELOVÉ POVLEČENÍ CHRISTMASMESS, KOMPLET NA 1 LŮŽKO 599 Kč.
Určitě vpusťte Vánoce i do své ložnice. V koutku parapetu stulený věneček se jmelím či jemně svítící dekorace na oknech působí příjemně. Užijte si hezké chvíle předtím, než půjdete spát. Klidné dozvuky svátečního času ve vás zůstanou po celou noc: VÁNOČNÍ VĚNEC SE JMELÍM, 299 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.