ÚKLID NEMUSÍ BÝT VŽDYCKY OTRAVA

6 NÁPADŮ PRO PODZIMNÍ VÝZDOBU DOMOVA
11.9.2018
BEZINKOVÝ LIKÉR
13.9.2018

Když máte dobré pomocníky, jde práce vždycky od ruky. Budou vaší prodlouženou rukou a spoustu práce vám usnadní.

A nejen to. Kvalitní pomůcky a přístroje šetří čas. Pro mnohé nás je velice cenný, můžeme ho pak věnovat příjemnějším činnostem. Mít hezký a uklizený domov je hodně důležité. Není žádoucí, aby prostor kolem vás byl sterilní a neosobní, ale určitě musí být uspořádaný a udržitelný.

V podstatě dá největší práci věci roztřídit a vtěsnat do úložných prostor. Teprve pak se mezi nimi může proběhnout vysavač a povrchy nezatížené závějemi drobností lze utřít z prachu a upravit. V domácnosti je dobré mít praktické koše na třídění odpadu, je třeba mít kde usušit prádlo. To vše patří k pravidelnému koloběhu činností v domácnosti, ať se vám to líbí nebo ne. 

Na našem e-shopu naleznete řadu šikovných nápadů, jak si každodenní uklízecí rituály zjednodušit. Nemyslím si, že se pak úklid stane vaší posedlostí, ale třeba se speciálním vysavačem přistoupíte k čištění oken s větší pohodou.


Dlouho jsem odolávala a říkala si, že umýt okna přece není takový problém. Až teprve nedávno jsem podlehla radám kamarádek, a konečně jsem zakoupila čisticí sadu na okna, a mohu předat zkušenosti i naprostou spokojenost. Nový kompaktní čistič oken odsaje špinavou vodu z povrchu skla a zanechá ho čistý a beze skvrn. Pár kapek, které zůstanou u dolního rámu, protože přístrojem někde narazíte na parapet, doporučuji setřít čistou absorpční utěrkou, která rovněž nezanechá čmouhy. Díky pomocné tyči lépe umyjete i střešní okna. Nenapadlo mě, že přístroj využiji také na zrcadla, sprchové kouty a dlaždice. Stejně dobře funguje i tam: ČISTICÍ SADA NA OKNA WINDOW CLEANE, LEIFHEIT, od 1390 Kč.
Skládací sušák na vanu, který můžete kdykoli sklapnout a odstavit, je k nezaplacení. Kapacitou 15 m se vyrovná pěkně zarovnanému balkonu a řeší problém všude tam, kde nemáte možnost věšet prádlo venku. Z venkovních sušáků si můžete vybrat z rozkládacích typů na křížových nožkách, a úsporná řešení nabízejí koupelnové, radiátorové a závěsné balkonové sušáky. Elegantním řešením může být také navíjecí sušák Toro, který schová šňůry do svých útrob: SKLÁDACÍ SUŠÁK NA VANU, 699 Kč.
Ruční vysavač je dalším z vynálezů, které jsem dlouho tzv. nepotřebovala. Pár let už je však jedním z nejpoužívanějších přístrojů v domácnosti. Většinou se prohání po kuchyni a v podstatě nevynechá žádný den, kdy zde pracuji. Nevadí mi ohýbat se k zemi, takže ho často ani nedávám na tyč. Nicméně ruční vysavače si můžete pořídit i s tyčí pro čištění podlah, ale také s nejrůznějšími nástavci, které budou vaší prodlouženou rukou všude tam, kam nedosáhnete. Hodí se i k rychlému úklidu kanceláře či interiéru auta: RUČNÍ VYSAVAČ ORAVA, 999 Kč.
Máte pravdu, tuhle vtipnou soupravu víc užijete v kuchyni, ale postavičku v perfektní zástěře si umím představit kdekoli. Například obsluha v zástěře z pařížské kavárny mi připadá zvlášť šik. Vyzbrojte se tedy i k velkému úklidu a klidně si při práci utřete ruce o zástěru; je tu, a vždycky byla, pro vaše pohodlí: KUCHYŇSKÁ SADA CATS MEOW, 459 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.