TEXTIL V ETNO STYLU

ÚKLID V KLIDU A POHODĚ
22.5.2019
DOMÁCÍ HALUŠKY SE ZELÍM A UZENÝM MASEM
27.5.2019

Výrazem etno se dá označit móda, bytová architektura nebo dekor typický pro jednotlivé země světa a jejich regiony. V každé oblasti se tento styl výrazně odlišuje a je naprosto unikátní.

Vyplývá z životního stylu, historického vývoje, kultury i atmosféry každého z národů. V dnešním světě se jednotlivá etnika prolínají a tak není nic divného, když v jednom interiéru naleznete materiály a vzory inspirované tradicemi několika národů. Tato inspirace přináší do našich domovů příjemný vzruch. Módní designové trendy velice často čerpají z mentality jednotlivých zemí, a tak se interiérové návrhy proměňují tu v duchu afrického stylu, tu přebírají křehkost středomoří nebo se nechávají unést skandinávskou čistotou.

Pro příjemné textilní materiály jsou specifické výrazné barvy, ornamentika, tkané vazby, třásně, nápisy a symboly. Pořídíte-li si cokoli hezkého do bytu, zaručeně ucítíte závan čerstvého vzduchu.

EFEKTNÍ ZÁSTĚRA A CHŇAPKA

etno2

Tahle fešácká výbava je na první pohled plná energie. Je jasné, že vaše kuchyně překypuje dobrou náladou. Výrazné barvy nikoho nenechají na pochybách, že tady brzy vznikne něco moc dobrého. Kvalitní směsový textilní materiál patří k českým výrobkům.

POVLAK NA POLŠTÁŘ

etno3

Směsové materiály s polyesterem jsou na polštářcích správnou volbou. Nemačkají se a vypadají stále upraveně, i když slouží k pohodlnému odpočinku. Zkombinujte je s jednobarevnými variantami dalších polštářů. Na výběr máte bohatou směsici odstínů.

OBJEMNÉ I DROBNÉ VZORY

etno1

Jen malý výběr z kolekce textilu Mestral vás přesvědčí o tom, jak je snadné zkombinovat opticky různorodé vzory v jednotném barevném stylu. Skupina polštářů se bude vyjímat v ložnici i na pohovce.

ROBUSTNÍ STYLOVÝ PLÉD

etno4

Pléd Esperanza z kolekce Nepal patří k výrazným stylotvorným prvkům, které dokáží dát výraz obývacímu pokoji i ložnici. Poslouží jako přehoz, nebo jako hřejivá deka na přikrytí. Spojení bavlny a polyesteru vytváří odolný materiál, který je tkaný tradiční technikou. Pléd je zakončen třásničkami a má pohodlný rozměr 150 × 200 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.