SVÍČKY VE SKLE PRO DNY VŠEDNÍ A VÁNOČNÍ

VÁNOČNÍ DÁRKY Z POHODLÍ DOMOVA
14.10.2020
MANDLOVÉ MLÉKO A DALŠÍ NEMLÉKA
19.10.2020

Aromatické svíčky patří nejen k domácí pohodě, ale také k vkusným dárkům, které se budou brzy hodit.

Řeč bude o svíčkách ve skle, které vypadají elegantně, nechytají prach, a své teplo a světlo propůjčí svému okolí s maximálním bezpečím. Přidáte-li k nim ještě trochu nevtíravé vůně, můžete se těšit na příjemné chvíle ve svém domově.

Kvalita svíček se mimo jiné měří délkou jejich hoření. Robustní svíčka BLUE LIGHT, kterou jsme si vybrali pro focení, má celé 1 kg a její světlo vydrží zářit až 250 hodin. Pečlivě si vyberte její barvu i vůni, protože s vámi bude v interiéru pobývat opravdu dlouho. Aby se vosk dokázal rovnoměrně rozehřívat, každý takový kus potřebuje až 3 knoty a pak také vydá spoustu světla. Než svíčku poprvé zapálíte, knoty trochu zkraťte a pak už si jen užívejte večerního klidu.

 

Z každé svíčky zbude nějaký kus vosku. Nevyhazujte jej. Ve vodní lázni ho pozvolna rozehřejte a použijte pro výrobu menších svíček. Je to materiál, který můžete šikovně recyklovat a svíčku tak využijete úplně beze zbytku (k foto návodu se prokliknete obrázkem).

OBJEMNÁ SVÍCE POTŘEBUJE 3 KNOTY

blue1
Aromatická svíčka se svěží přírodní vůní zaplaví váš byt příjemným světlem. Svíčky tohoto typu nabízíme i v dalších odstínech např. s vůněmi sladkých slív nebo whisky. Jsou vybaveny třemi knoty, které zajišťují intenzivnější uvolňování vonných silic z roztopeného vosku. Svíčky jsou chráněny silným sklem a kovovým víčkem s vysokým leskem. Když je zapálíte, v každém případě nezapomeňte dbát na bezpečnost.

KOLEKCE PROVENCE V KOMBINACI DŘEVA I KOVU

svice2
Zdařilá kolekce PROVENCE, kterou naleznete na e-shopu v mnoha variacích, vám nabídne zmíněné svíčky se 3 knoty s váhou 1000 g, ale také s polovičním objemem. Ty jsou vybaveny 2 knoty a uzavřeny elegantními dřevěnými víčky. Víčka mají za úkol nejenom svíčku ochránit před prachem - jsou-li mimo provoz, ale také se postarají o to, aby vůně zůstaly dlouho intenzívní.

MALÝ TIP: Tradiční svíčky ve skle nabízíme s typicky vánočními etiketami, které budou hezkými dárky - naleznete zde např. vůni vánočních perníčků, vanilky nebo kořeněného pomeranče. A chcete-li mít svůj dárek plný tepla kompletní, přibalte k svíčce hebkou beránkovou deku, třeba s atraktivním zebřím vzorem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.