SVĚTÝLKA PRO ROMANTICKÉ VEČERY

HEBKÉ LOŽNÍ PRÁDLO Z MIKROVLÁKNA
25.9.2019
KNEDLÍKY A KNEDLÍČKY PRO LABUŽNÍKY
1.10.2019

Místa v bytě, která jste si vybrali k odpočinku, budou přívětivější, prozáříte-li je náladovým osvětlením. Přinese k vám pohodu a přiměje vás odpočívat.

Takové nadechnutí potřebuje každý z nás. Neumíte-li odpočívat (sama se chovám stejně), přimějte se k tomu, že si pořídíte krásnou lampu, nový svícen, nebo si sami vytvoříte aranžmá se svíčkami. Je to skvělý důvod sednout si na chvíli poblíž, a v klidu rozjímat.

Intenzita osvětlení je u všech náladových světel nízká. Jsou určena k relaxaci, k prosvětlení tmavých koutů, k podtržení atmosféry v jednotlivých částech domova. Zvýrazní krásu uměleckých předmětů, vnesou romantickou atmosféru do ložnic i koupelen nebo jen zcela prozaicky posvítí na cestu zšeřelým bytem. Většina světelných zdrojů vydává teplé světlo a tím ještě zintenzivňuje pocit fyzického tepla kolem.

K relaxaci slouží malebné plechové lucerny, které lze přemísťovat do různých koutů v prostoru, světelnými řetězy si můžete zkrášlit okna, police v knihovně i zápostelí, velký výběr je i v sortimentu voskových svíček, počínaje trvanlivými čajovými svíčkami, a konče svíčkami v elegantních skleněných dózách, které navíc vydávají příjemné ovocné vůně. Brzy je vystřídají zemitější kořeněné, čokoládové a kávové vůně, které k nám přinesou zimní svátky.

Již nyní můžete vybírat z pestré nabídky produktů, kterou naleznete ZDE v sekci Bytové dekorace a Svíčky a svícny.

SVĚTELNÉ ŘETĚZY VYTVÁŘEJÍ KOUZELNOU ATMOSFÉRU

svitime1
Světelný dekorační řetěz s 10 LED diodami mě překvapil intenzitou světla. Ledky jsou schované v růžičkách z balzy, a můžete je naaranžovat kamkoli, protože řetěz je napájen 2 bateriemi, takže je zcela mobilní. Má délku 140 cm a květy mají v průměru asi 5 cm. Vypadají moc hezky. Do e-shopu se proklikněte jednotlivými obrázky.

EFEKTNÍ ELEKTRICKÁ SVĚTLA

svitime2
Lampy HENG BALANCE jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva, takže krom náladového osvětlení plní v prostoru i funkci designového doplňku. Vybrat si můžete ze 3 tvarů - kromě oválu nabízíme v přírodním provedení kruh a čtverec, oválový tvar naleznete ještě v provedení tmavého dřeva a v červené, bílé a černé barvě. Lampy rozsvítíte pomocí dvou dřevěných kuliček, které po aktivaci zůstanou ve vzduchu uprostřed lampy. Napájení zajišťuje USB kabel.

K SVÍCNŮM NA ČAJOVÉ SVÍČKY NÁLEŽÍ I VŮNĚ

svitime3
Dekorativní aroma sada obsahuje nejen vonnou svíčku, ale ještě 2 malé svícny na čajové svíčky a k tomu difuzér s vonnými tyčinkami. K vůni dřeva se budou hodit další přírodniny a efektní dekorace, kterými si sami můžete celý komplet dokončit podle své fantazie. S elegantním tácem lze aranžmá přemístit kam je třeba.

ROBUSTNÍ SVÍČKY ZAVŘETE DO BEZPEČÍ

svitime4
Klasických plechových luceren naleznete na našem e-shopu několik typů. Tato lucerna patří k těm větším, měří téměř 30 cm, takže i dovnitř lze zvolit silnou svíčku, která bude dlouho hořet. Lucerna prozáří poměrně velký prostor, a díky tomu, že plamen svíčky je bezpečně uzavřen za sklem, hodí se i k osvětlení balkonu či terasy. O odvod kouře ven z lucerny se postará kouřovod, ale i tak nenechávejte objekt bez dozoru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.