SPOLEČNÉ VÁNOCE NA CHALUPĚ

PATERO CUKROVÍ, KTERÉ NEMUSÍTE PÉCT V PŘEDSTIHU
8.12.2020
EXOTICKÝ PEČENÝ ČAJ
10.12.2020

Trávíte-li Vánoce na chalupě, vybavte se vším, co vám zpříjemní vzájemné chvíle pohody.

Tady se děje všechno společně. Užijete si uvolněnou atmosféru, společné vaření, hraní her i večerní vyprávění při svíčkách. Letos nám vzájemná pospolitost mimo rodinu moc chyběla. Přivezte pár dobrých zásob, teplé přikrývky a pořádně zatopte v kamnech, aby vám bylo skvěle po návratu z čerstvého povětří.

Na chalupě je zapotřebí všechno, co vás zahřeje. Pokud jste si dosud nepořídili hřejivé beránkové deky, plédy a přikrývky z lehounkého mikrovlákna, je nejvyšší čas. Oceníte jejich snadnou údržbu a strávíte v nich nekonečně krásné chvíle. Připravte si snídani do postele, vypijte si horký grog na zápraží ze svého nejoblíbenějšího hrnečku, a nezapomeňte na světelné řetězy, svíčky a lucerny. Tím nejhezčím dárkem se stane každý společný den.

Kdykoli Vánoce zaklepou na dveře, přejeme si dárky rozdávat. Možná víc, než je přijímat. Užijte si klidné nakupování u nás. Ještě stále je za vámi dopravíme včas.

 

 

VYUŽIJTE SADU UTĚREK MÍSTO PROSTÍRÁNÍ

Bavlněné utěrky jsou natolik pěkné, že si na nich klidně můžete prostřít k lenošivé sváteční snídani. Na chalupu se výborně hodí, a až vás přestanou bavit, jednoduše skončí v kuchyni při své obvyklé práci. Dárkové balení má tvar vánočního stromku.

Romantické káro ve spojení s beránkovým mikrovláknem patří soupravě Salme, která zahřeje i ty největší zmrzlíky. Také svrchní materiál je z mikroplyše s hřejivým jemným vlasem a vzhledem k tomu, že k soupravě patří ještě beránková podložka pod tělo, budete se cítit jako za kamny. Materiály jsou antialergické, nepouštějí vlákna a nedrží se v nich roztoči. Vyperete je na 40 °C, rychle schnou a budou vám dlouho věrně sloužit: TŘÍDÍLNÁ SOUPRAVA SALME - oboustranný povlak na polštář, přikrývka a podložka z imitace ovčího rouna.
Litinový stojan na vánoční stromeček udrží i velký strom. Je dostatečně stabilní - váží necelé 4 kg, a pojme kmen o průměru 9 cm. Zabudovaný zásobník na vodu udrží stromek déle v kondici: LITINOVÝ STOJAN NA STROMEČEK, 29 x 12 cm, váha 3,85 kg.
Obrázky Josefa Lady ožily na půvabných povláčcích na polštářky. Celkem nabízíme 6 motivů (tři zimní a tři letní), a právě tento obrázek k vám přinese pravé české Vánoce, protože české Vánoce jsou zkrátka ladovské. Povlak s motivem tradiční vánoční koledy je součástí limitované edice, která díky nejmodernější digitální technologii vystihuje věrné barvy obrázků. Materiál je vyroben ze 100% bavlny v úpravě DELUXE, motiv je z obou stran polštářku stejný: POVLAK ŠTĚPÁN, pro výplň 40 x 40 cm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.