SPÁNEK V SAMETOVÉM MIKROPLYŠI

5 NÁPADŮ Z VOŇAVÉ KOUPELNY
13.9.2017
15.9.2017

Stačí jediný dotek  – a rychle si na tento materiál uděláte vlastní názor. V devadesáti procentech ze sta budete chtít ochutnat spánek v náruči sametového povlečení.

Každý máme své nároky na odpočinek. Ty nejvyšší se týkají pozice lůžka a kvality matrací, jimž svěřujeme každodenně své unavené tělo. Pak přijde lehký dotek lůžkovin, hebký jako samet, a blaženě zavíráme oči. To umí mikroplyšové textilie:

  • Mikroplyš  není oficiálním názvem, ale na trhu se už ustálil, protože výborně vystihuje super jemný a hřejivý materiál, připomínající kožíšek plyšových hraček. Jedná se o mikrovlákno, což znamená, že výrobek je zhotoven obvykle ze směsi polyesterových vláken a bavlny. Vzniklá tkanina může být hladká, anebo má na povrchu husté a kraťoučké chloupky, které jsou sametové na dotek a postarají se o rychlé zateplení.
  • Mikroflanel  je ještě o trošku komfortnější. Na dotek budete mít stejný dojem, ale vlákna na povrchu jsou ještě o něco hustší a kratší. Mikroflanel má také o něco vyšší cenovou hladinu, ale budete nekonečně dlouho spokojeni jak s jeho vzhledem, tak s údržbou.
  • Pro zmrzlíky  Pokud rádi spíte v chladné místnosti, pak oceníte všechny výhody mikroplyše. Lůžkoviny vás velice rychle zahřejí, tím spíše, pokud si pořídíte i prostěradlo ze stejného materiálu.
  • Shodné dezény  Celé lůžko lze obléknout do jednotných vzorů. U některých modelů máme v nabídce povlečení i prostěradla z jednotného materiálu. Výsledný dojem je pak velmi efektní. Do své ložnice přidejte tón v tónu jednobarevné polštáře, závěsy a dekorace, které celkový dojem dokončí.
  • Chlupatý interiér  Z mikroplyše můžete mít doma ledacos – polštářky na sedací soupravu, župan, přehoz na lůžko i hřejivý pléd. Ve většině případů budete řadu plyšových výrobků s oblibou rozšiřovat.
  • Snadná údržba  Mikroplyš je stálobarevný, takže se nemusíte obávat hodit ho do pračky společně s jiným prádlem. Ve všech ohledech se velice snadno udržuje. Povlečení z něj zhotovené postačí vyprat naruby při teplotě 30 stupňů a nechat volně uschnout. Samozřejmě si ušetříte i žehlení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.