SEDACÍ POLŠTÁŘE A TABURETY

SPOLEČNÉ JARNÍ STOLOVÁNÍ
15.4.2020
POMERANČOVÝ LIKÉR ARANCELLO
20.4.2020

Nízká čalouněná sedačka bez opěradla se nazývá taburet. Je to nepostradatelný bytový doplněk, který vám  pokaždé nabídne pohodlí.

Čalouněný taburet může být umístěn na nožkách, některý vám dokonce nabídne i malý úložný prostor do něhož lze schovat rozečtenou knížku, časopisy, hřejivý pléd i pletení s klubky, zkrátka věci, které potřebujete mít po ruce, ale momentálně uklizené. Zhotoven může být z bavlněných a směsových tkanin, z ratanu, kůže, robustní pletáže, i z méně obvyklých materiálů, jako jsou barvené kožešiny či peří. Je to naprosto variabilní kus nábytku, který podléhá módě a s nímž si ochotně pohrávají bytoví designéři. V mnohých případech dokáže být efektním a nápadným solitérem.

Taburet má spoustu názvů - například se mu říká podnožka nebo puf, chcete-li, ale společným jmenovatelem je pohodlí pro vaše unavené nohy. Domácí odpočinek spojený s vodorovnou pozicí je zdravý a víc jak příjemný. Na taburetu se dá také sedět, lze ho směle nabídnout návštěvě ke krátkodobému posezení i odložit si na něj tác s občerstvením.

Vedle taburetů jsou tu ještě nižší čalouněné pevné sedací polštáře, často prošívané, aby udržely svůj tvar a poskytly dokonalou oporu a zateplení při sezení na zemi. Milují je děti a mladí lidé, kteří sezení na sedačce prostě neřeší. Na zemi se skvěle poslouchá muzika, hrají hry, čtou knížky. Když přijde početnější společnost, stačí si polštáře jen rozebrat. Určitě si je nachystejte i k letnímu posezení na zahradní terase.

Momentálně naleznete na e-shopu celou řadu modelů v moderních barvách, takže si přijďte vybrat svůj díl domácí pohody.

Puf Beely Noir patří ke kolekci zboží bytového textilu zahrnujícího také sedáky na židle a ke kombinování v prostoru firma nabízí také dekorační tkaný koberec. Využijete ho jako taburet pro unavené nohy, ale klidně ho nabídněte návštěvě ke krátkému posezení. Výrobek je zpevněný prošíváním a je lehký, takže ho přemístíte, kam je třeba. Lemování v barvě hořčice dodává černobílé kombinaci tkanin důležitý akcent, který v moderním interiéru jistě zúročíte.

Pevný taburet nabízí pohodlí nejen vašemu tělu, ale zastane i další služby. Můžete ho využít i jako malý odkládací stolek k pohovce nebo k lůžku. Vyberte si takový výrobek, který má našité ucho sloužící k přenášení z místa na místo. Bavlněný taburet Monika je lehký a svým vzhledem doplní interiér s tradičními materiály a stejně tak i venkovské prostory.

Praktický, 10 cm vysoký prošívaný polštář z kolekce Duo Uni zpříjemní a zateplí sezení na zemi a také ho využijete v letních měsících při posezení na zahradě. Vzít si ho můžete s sebou třeba i na piknik. Právě k tomu je opatřen uchem pro přenášení. Kvalitní bavlněný potah s vysokou gramáží zajišťuje výrobku dlouhou životnost. Vybrat si můžete z několika výrazných odstínů, přičemž polštáře nabízíme samostatně i jako zvýhodněnou sadu 4 kusů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.