RŮŽOVÁ JE STÁLE IN

5x DEZERT BEZ PEČENÍ
11.6.2019
DOMÁCÍ KOSMETIKA K VODĚ
13.6.2019

Jako každá barva má i růžová desítky odstínů. A každý z nich vyniká v sousedství další spousty barev. Svět je krásně barevný, užívejte si ho.

Růžová je barvou zmrzliny, květin, plameňáků, dětí, cukrové vaty, červánků a dobré nálady. Je to barva veskrze dívčí a ženská, a my ji milujeme po celý život. Všimněte si, jak oživí vše, čeho se dotkne. I když růžovou zrovna nemusíte, nejspíš probleskne i vaším šatníkem, či bytem, byť v minimální míře. Vždyť si všichni podvědomě přejeme nasadit si po zbytek života růžové brýle a vidět přes ně svět z té nejhezčí stránky.

Váháte-li právě nad nákupem čehokoli, co ještě nemá jasné barevné obrysy, připusťte, že by to mohlo být růžové. Tahle barva se přizpůsobí každé povaze. Ostré tóny jsou víc jak avantgardní, jemné pudrové vyhoví romantikům a geometrické vzory se postarají o to, aby váš byt nebyl jen budoárem plným růží. I když - proč vlastně ne? Starorůžovou využíval elegantní i funkční styl art deco, okouzlující ošoupaný vzhled pudrových barev má ve své škále styl vintage, zahradní slavnost připomínají často odvážné odstíny květin, nezřídka na prahu syntetických barev. Dejte růžové prim a oblékněte do ní třeba svou stářím unavenou pohovku. Napínací potahy Buklé jí vdechnou nový život plný léta a temperamentu.

Jaké barvy a co konkrétně se hodí k výrazným růžovým tónům si přečtěte v článku KLÍČ K JEDNOBAREVNÝM NAPÍNACÍM POTAHŮM BUKLÉ: VI

Jasná plameňáková se výtečně hodí k výrazným azurovým tónům. Výsledkem je trochu chemická harmonie, která rozhodně nezachází do romantické polohy. Tím, spíš, že sousedství barev podtrhuje velkoplošný geometrický vzor, který nenechá nikoho na pochybách, že zde bydlí mládí a rozhodnost: DEKA Z MIKROVLÁKNA KALEIDOSCOPE, 220 x 240 cm, 529 Kč.
Bavlněné ložní prádlo okupuje naše ložnice nejčastěji. Máte-li rádi růžovou a nechcete-li svého partnera ukládat do postele plné romantických květin, zvolte kompromis - růžovou v opticky objemném káru, které vypadá moderně a přitom krásně venkovsky. Půvabné kostky patří k nejčastěji preferovaným dekorům v ložnicích, a určitě nemusejí být jen v klasické červené a modré. Lůžko můžete doladit i růžovým napínacím prostěradlem, takže si barvičky užijete dostatečně: POVLEČENÍ FANTASIA ZE 100% BAVLNY, 649 Kč.
Chcete-li prodloužit život své zánovní sedačce či křeslům, případně zamýšlíte obléci je do nového, pak jsou tu jednobarevné potahy BUKLÉ. V současné chvíli čítají už 11 svěžích barev, takže je určitě z čeho vybírat. Tou poslední v řadě je hravá růžová - barva z limitované edice potahů vyvzorovaných pro 19. AVON Pochod za zdravá prsa, který proběhne v Praze dne 15. 6: NAPÍNACÍ POTAHY BUKLÉ, růžová, od 1095 Kč, taburet 549 Kč.

Těšíme se na vás na letošním ročníku akce AVON Pochod za zdravá prsa. Jsme jedním z partnerů a v sobotu 15.6. pro vás budeme mít v cíli na Štvanici připravenou relaxační zónu plnou pohodlných křesílek, sedaček a samozřejmě našich napínacích potahů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.